Counter Strike 2 Osiris Cheat v2 - 02.11.2024

cunku extreme sıkıntılı

hıle saten calısmıyo hem extremede hem processde denedım calısmıyo hıle
çalışıyor kardeşim az önce çıktım oyundan processden injectlemeye çalışıyorsunuz craftrisemı bu sanki aptal aptal yorum atmayın

her 2 enject var elımde ve lobıdeyken bıde oyundayken calısmadı kımı kandırıyorsun sen suan 2 ınject acık 2 sınıde denıyorum an error occured while ınjecting osiris.dll into cs2.exe system exception the injection medhod used returned null [injection failed] hatası verıyo

arkadas fuya calıstıgını ıdda ediyo ama hata verıyo dll

arkadas guya calıstıgını ıdda edıyoda hata verıyo dll

an error occured while ınjecting osiris.dll into cs2.exe system exception the injection medhod used returned null [injection failed] hatası verıyo bu hatayı verıyo vermese dedıgı dogru dıcem ama bu hatayı verıyo dllyı ınject edınce

osiris.dll'yi cs2.exe'ye enjekte ederken bir hata oluştu sistem istisnası kullanılan enjeksiyon yöntemi null döndürdü [enjeksiyon başarısız oldu turkcesıde bu

Son düzenleme:
her 2 enject var elımde ve lobıdeyken bıde oyundayken calısmadı kımı kandırıyorsun sen suan 2 ınject acık 2 sınıde denıyorum an error occured while ınjecting osiris.dll into cs2.exe system exception the injection medhod used returned null [injection failed] hatası verıyo
extreme ve process bunlar için uygun injector değil bunu bilmeyuecek kadar cahilsin 2 tane rastgele sitelerden indirip burdan laf atıyorsun

bılmeyecekmı dasdsadsa pc yazılıcısıyım formatı herkes 2 saate yaparken ben 45 dkda bıtırıyorum formatı

extreme ve process bunlar için uygun injector değil bunu bilmeyuecek kadar cahilsin 2 tane rastgele sitelerden indirip burdan laf atıyorsun
vede buraya foto atabılsem atacam ne hatası verdıgını ve exktremının kendı sıtesınden ındırdım ınjectı sen bılıp bılmeden boku bokuna konusma burda lale

bılmeyecekmı dasdsadsa pc yazılıcısıyım formatı herkes 2 saate yaparken ben 45 dkda bıtırıyorum formatı

vede buraya foto atabılsem atacam ne hatası verdıgını ve exktremının kendı sıtesınden ındırdım ınjectı sen bılıp bılmeden boku bokuna konusma burda lale
bende niye çalışıyor ozaman angut gelmiş lale diyor

bende niye çalışıyor ozaman angut gelmiş lale diyor
angut a..... dır o noktaları anladın sen tmmı sen hangı ınjectı kulandıgını bılmıyorum ama ben her turlu kanıtlarım hata verdıgını extremeyı kualnıyorsanda o oda hata verıyo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt