yok daha dün akşam kullandımm
yok daha dün akşam kullandımm
ara sıra seni hile serverlarına atar ara sıra da normale atariyi hile ama karşıma ruslar gelip döne döne hs atıyor
Sen böyle yorum mu kasacaksın?Bu doğru mu? Denemek istiyorum ama çoğu kişi işe yaramadığını söylüyor
Bu gün sizlerle kernel bir CS-2 hilesini paylaşacağım hilenin adı Valthrun bilindik olmasına ramen gördüğüm kadarıyla paylaşan olmamış bende paylaşıyorum.
NOT: 100% güvence veremem ancak prime hesaplarınızda oynayabilirsiniz çünkü read-only ve kernel.
KURULUM
1 -Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirHileyi Ve KDMapper'i İndir 2 - Valthrun-driver.sys Dosyasına Sağ Tıklayıp Birlikte Aça Bas 3 - Başka Bir Uygulama Seçe basıp KDMapper'i seç 4 - KDMapper ile sys dosyasını açtıysan artık controlleri açıp oynayabilirsin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Trigger Bot Gösterimi:
Menü tuşu: Pause Break ( Klavye kullananlar için pageup üstünde ve scrolllock yanında )
Laptop'da olanlar için şunu buldum: Genellikle "FN +B ya da FN +CTRL+B tuşlarına aynı anda basarak Pause Break tuşu kullanılabilir."
İşlemler bittiyse Valthrun sorunusuz bir şekilde çalışıyor olması lazım. Eğer sorun alırsanız Valthrun wikisine göz atabilir yada konu altında soru sorabilirsiniz. Hile kernel ve kurulumu zor olduğu için her sistemde çalışmayabilir. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hilenin OBS bypassı kapatmasını beceremedim ve prntsys bypassıda olduğu için GitHub reposundaki SS'leri koyuyorum. İyi oyunlar.
Göz atmak isteyenler için Valthrun Wikisi ve GitHub REPO'su:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yorum kasmasana kral yazıyor ya aşşagıda.menüsü var mıdır hocam?