Syx
Diamond Üye
Legit ban yemiyonhocam vac koruması varmı yada legit oynasak yinede ban yermiyiz
Bence iyikötü gördümde bu kadar kötüsünü ilk defa görüyorum
Legit ban yemiyonhocam vac koruması varmı yada legit oynasak yinede ban yermiyiz
Bence iyikötü gördümde bu kadar kötüsünü ilk defa görüyorum
Kardeşim yaş kaç senin tahmminen 15 falan herhalde ? Paylaştığın yazılım DT millet neverlose kullanıp full rapid fire ile aylarca ban yemiyor, burada sağdan soldan bulduğun DT şeyleri paylaşırsan çakarlar kafana yumruğuLegit ban yemiyon
Bence iyi
Özür dilerim reis pardonKardeşim yaş kaç senin tahmminen 15 falan herhalde ? Paylaştığın yazılım DT millet neverlose kullanıp full rapid fire ile aylarca ban yemiyor, burada sağdan soldan bulduğun DT şeyleri paylaşırsan çakarlar kafana yumruğu
yazılım dt değilse istedediğin kadar oyna ban yemezsinhocam vac koruması varmı yada legit oynasak yinede ban yermiyiz
free hile ne beklersin kanka mevlana olucak değilkötü gördümde bu kadar kötüsünü ilk defa görüyorum
HİLE BANA AİT DEĞİLDİR !
Hile :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
.RAR Dosyası :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hilenin içindeki ST_CS2_Loader.exe :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hilenin içindeki imgui.ini :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hileye ait video :
@Genisys olmuşmu hocam
çalışıyor sanırımno recoil çalııyormu
bende atmadı ama hata falan veriyormu sendeoyundan atıyor dırekt kral