senin hilenin espden iyi mk nası knousuyonAnti flashtan notu kırdım ama zaten dt hile. Menüsünü kendin yaptıysan gayet güzel, özellikler hızlı çalışıyor. Ortalama bir free hile.
senin hilenin espden iyi mk nası knousuyonAnti flashtan notu kırdım ama zaten dt hile. Menüsünü kendin yaptıysan gayet güzel, özellikler hızlı çalışıyor. Ortalama bir free hile.
aynen xDsenin hilenin espden iyi mk nası knousuyon
tam ekran pencerelide kullandığına emin ol böyle bir hatayla karşılaşırsan görev yöneticisinden sergey adlı çalışan uygulamayı kapat bir daha çalıştırRekabet gireyim dedim esp kendini kapadı a
bugün güncelleme gelmiş bu akşam müsait bir zamanda güncelleyip paylaşırım teşekkür ederim bilgilendirme için ❤çalışmıyor menü açılıyor insertten ama esp vesaire çalışmıyor
yeşil renkte İndir butonu bulunmakta tıkla indir kurulumluk bir dosya yok rarın içindeki dosyaları bir klasöre topla ve önce cs2'yi sonra export ettiğiniz klasördeki exe'yi çalıştırın cs2 görüntü ayarlarından ekran modunu pencereli tam ekran moduna çekin klavyenizdeki insert tuşuna basarak menüyü açıp kapatabilirsiniz hileyi kapatamazsanız görev yöneticisinden Sergey adlı çalışan programı bulup görevi sonlandırabilirsiniz.merhabalar nasıl indirip kuracağız onuda anlatabilir misiniz ?