Müsait olduğumda hemen bakayım.hocam şuan aktif kullanıyorum ama aimbot çalışmıyor test edermisiniz
Müsait olduğumda hemen bakayım.hocam şuan aktif kullanıyorum ama aimbot çalışmıyor test edermisiniz
şuan kullanıyorumda trigger çalışıyor ama aim çalışmıyorMüsait olduğumda hemen bakayım.
Tamamdır teşekkür ederim bilgi için update gerekiyor olabilirşuan kullanıyorumda trigger çalışıyor ama aim çalışmıyor
kankam csyi tam ekran pencereliye alResis nasıl çalıştırcağız ilk oyun açıyorum alta alıp sonra exeyi çalıştırıyorum meniü gelmiyor
dostum site möderatörü paylaşmış vt bakmana bile gerek yok.Hilede VirusTotal linkinde trojen ve benzeri zararlı yazılımlar gözüküyor normal midir?
Basit bir VMP Koruması atıldı normal gözükmesi dostum.Hilede VirusTotal linkinde trojen ve benzeri zararlı yazılımlar gözüküyor normal midir?
Fakat aimbot çalışıyor değil mi? Ona göre güncelleme atacağım ilerleyen zamanda.Şu ana kadar denediğim en iyi ücretsiz CS 2 hilesi.
ancak aimbot'un düğmesi çalışmıyor, Fov düşmanı gördüğünde aimbot otomatik olarak etkinleşiyor