L Lightning Yönetici Katılım 2 Haz 2022 Mesajlar 2,693 Beğeniler 1,035 İletişim 5 Ocak 2025 #11 PhantomWare' Alıntı: virüsmü bilmiyorum sadece ezglobalin injectorunu aldım yani ezglobalin kendi loaderi diyebilirim tıklıyorum yönetici izni istiyor o yüzden black screene e atıyor @Lightning Genişletmek için tıkla ... inject ettiğine dair hiç bir kanıt yok düzgün video çek ve onu koy
PhantomWare' Alıntı: virüsmü bilmiyorum sadece ezglobalin injectorunu aldım yani ezglobalin kendi loaderi diyebilirim tıklıyorum yönetici izni istiyor o yüzden black screene e atıyor @Lightning Genişletmek için tıkla ... inject ettiğine dair hiç bir kanıt yok düzgün video çek ve onu koy
P PhantomWare Bronz Üye Katılım 31 Ara 2024 Mesajlar 32 Beğeniler 4 5 Ocak 2025 #12 Lightning' Alıntı: inject ettiğine dair hiç bir kanıt yok düzgün video çek ve onu koy Genişletmek için tıkla ... inject etmiyorumki düz exeyi açıyom oto injectleniyor ama illa istiyorsanız hemen koyuyorum
Lightning' Alıntı: inject ettiğine dair hiç bir kanıt yok düzgün video çek ve onu koy Genişletmek için tıkla ... inject etmiyorumki düz exeyi açıyom oto injectleniyor ama illa istiyorsanız hemen koyuyorum
L Lightning Yönetici Katılım 2 Haz 2022 Mesajlar 2,693 Beğeniler 1,035 İletişim 5 Ocak 2025 #13 Dosya İçerisinde Stealer Tespit Edilmiştir Açanlar Format Atsın.