e.s
Teşekkür ederim
Status:UNDETECT
Features:
• Aimbot • Bomb Timer
• Closest Target • Spectator List
• Sticky Target • Grenade Prediction
• Visible Check • Stream Proof
• Wall Check • Bunny Hop
• Predictive Aim • No Flash
• FOV Circle • Team Check
• Triggerbot • Sniper Crosshair
• Recoil Control (RCS) • Kernel Driver
• Corner Box • Ping
• Health Bar • Scoped
• Armor Bar • Flashed
• Player Name • Money
• Weapon Icon • Defusing
• Bone ESP • Radar
• Head Dot • Show Teammates
• Sound ESP • Skeleton Colors
• Tracers • Bone Selection
• Number • Smoothing
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Password: cheatglobal
Not: Hile şahsıma aittir içersinde virüs rat keylogger vb. şeyler yoktur.
Çok istenilirse belki src paylaşırım.
Bunların olduğunu nerden çıkardın, şuanda sadece düzensin çalışan ve oyunu kastıran 2-3 özellik var. Skinchanger ile Chams, belirli başlı özellikler varda daha onlar basit zaten. Bu proje ile kaç aydır uğraşıyorum, ve şuanda çıkartmıcam daha zamanı varexternal a nasıl visible check koydun, shellcode injection ile mi? Eğer imgui ile çizdiriyorsan vazgeç bu sevdadan fazla laglandırır low-end pcleri high-endleri bile zorlar. Ek olarak eğer chamsı imgui ile çizdirmiyorsan fov changerı hooklayıp static valueda sabitleyebilirsin, memoryden sürekli write atmana gerek kalmaz.
Ve önerin için teşekkürlerexternal a nasıl visible check koydun, shellcode injection ile mi? Eğer imgui ile çizdiriyorsan vazgeç bu sevdadan fazla laglandırır low-end pcleri high-endleri bile zorlar. Ek olarak eğer chamsı imgui ile çizdirmiyorsan fov changerı hooklayıp static valueda sabitleyebilirsin, memoryden sürekli write atmana gerek kalmaz.
Birşey çıkartmadım? Video'da gözükenleri söyledim ESP fazlaca kasıyordu ama bunlar sıkıntı değil neden sadece bunun üzerinde durduğunu anlamadım sorduğum sorular bambaşkaydı, external visible check ve chams muhabbetlerini nasıl yaptığını sordum eğer imgui ile hitboxları fill yapıyorsan veya thickness arttırarak yapıyorsan diyorum bilgisayarı zorlar, senin bilgisayarında ne kadar akıcı gözükürse gözüksün 60hz 50 - 70 fps arası oynayan oyuncuda öyle gözükmez bu kadar fazla özellik eklemek yerine 2. bir öneri de bulunayım önce read ve render funcları optimize et.Bunların olduğunu nerden çıkardın, şuanda sadece düzensin çalışan ve oyunu kastıran 2-3 özellik var. Skinchanger ile Chams, belirli başlı özellikler varda daha onlar basit zaten. Bu proje ile kaç aydır uğraşıyorum, ve şuanda çıkartmıcam daha zamanı var
Eğer yanlış anladıysan kusuruma bakma öyle demek istemedim. Oyunun kasma sebebi Skinchanger ve Chams'dan dolayı, ki skinchanger crash atıyor. Şu anda onu düzeltmeye çalışıyorum. Bi yanlışım olduysa kusura bakmayınBirşey çıkartmadım? Video'da gözükenleri söyledim ESP fazlaca kasıyordu ama bunlar sıkıntı değil neden sadece bunun üzerinde durduğunu anlamadım sorduğum sorular bambaşkaydı, external visible check ve chams muhabbetlerini nasıl yaptığını sordum eğer imgui ile hitboxları fill yapıyorsan veya thickness arttırarak yapıyorsan diyorum bilgisayarı zorlar, senin bilgisayarında ne kadar akıcı gözükürse gözüksün 60hz 50 - 70 fps arası oynayan oyuncuda öyle gözükmez bu kadar fazla özellik eklemek yerine 2. bir öneri de bulunayım önce read ve render funcları optimize et.