Counter Strike 2 Bilinen Tüm Paralı Hi̇leler ( Liste )

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
prim düşnüyorum inv i 15 dolara satan var önerirmisin prim
öncelikle invite satın alma. "yok ya ben ban yemem" falan diyede düşünme çünkü gerçekten yersin. primordial inviteye para ödemezsen, 10$'a kendin alırsan değecek bir hile. kaldı ki inviteler 10 dolara satılıyor :D ancak yinede almanı tavsiye etmem. 2fa yüzünden şuanda primordial hesabıma erişimim yok mail atmam lazım sanırım girdiğim zaman seni ben davet ederim

öncelikle invite satın alma. "yok ya ben ban yemem" falan diyede düşünme çünkü gerçekten yersin. primordial inviteye para ödemezsen, 10$'a kendin alırsan değecek bir hile. kaldı ki inviteler 10 dolara satılıyor :D ancak yinede almanı tavsiye etmem. 2fa yüzünden şuanda primordial hesabıma erişimim yok mail atmam lazım sanırım girdiğim zaman seni ben davet ederim
ne bilim prim iyi dediler ne var ki güzel bişi legit oynamak istiyom da hvh geldi mi de sırıtmasın nl den hertürlü tokat yerim de anladın sen yani

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ne bilim prim iyi dediler ne var ki güzel bişi legit oynamak istiyom da hvh geldi mi de sırıtmasın nl den hertürlü tokat yerim de anladın sen yani
ilerde rapidfire kalkarsa sıkıntı yok o zaman hvh atabilirsin.primordial legit için çok iyi bir hile

CS:GO zamanında vanity cheats kullanmıştım chams renklerine inanılmaz bayılmıştım ama fazla bi özelliği yok. Hangi hileyi kullanırsam kullanayım sebepsizde midnight hilesine geri dönüyorum.

Iniuria CS:GO zamanında çok tutan ve kullanılan çok güvenilir bir internal hileydi fakat cs2 de bütün ünü kayboldu "bildiğim kadarıyla".

CS2 geldi hileler bozdu amk. CS:GO da ne güzel takılıyorduk hilelerle

External olan ve memory write özellikler barındırmayanlar hangileri?
Daha ayrıntılı yapsaydın keşke ama yinede elinize sağlık güzel olmuş.
Listeye brutality'de eklenebilir bence.

CS:GO zamanında vanity cheats kullanmıştım chams renklerine inanılmaz bayılmıştım ama fazla bi özelliği yok. Hangi hileyi kullanırsam kullanayım sebepsizde midnight hilesine geri dönüyorum.

Iniuria CS:GO zamanında çok tutan ve kullanılan çok güvenilir bir internal hileydi fakat cs2 de bütün ünü kayboldu "bildiğim kadarıyla".

CS2 geldi hileler bozdu amk. CS:GO da ne güzel takılıyorduk hilelerle
Iniura legit olarak hile yapan herkese önerdiğim bir hileydi.
O kadar güncelleme ve geliştirme bekledik, çok bir değişim veya heves olmayınca yavaş yavaş piyasadan gitti bence.

Galiba benim yazılım hile değil listede olmadığına göre

e
External olan ve memory write özellikler barındırmayanlar hangileri?
Daha ayrıntılı yapsaydın keşke ama yinede elinize sağlık güzel olmuş.
Listeye brutality'de eklenebilir bence.
yanlış görmüyorsam external olanları ve internal olanları belirtmişim.

iniuria'nın ününü kaybettiğini düşünmüyorum şahsen

Galiba benim yazılım hile değil listede olmadığına göre
senin hilen mi var?d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt