phantom.overlay muhtemelen o da bunu önerir.Herkese iyi forumlar. Anladığım kadarıyla bu konuda en yetkili kişi @goxdev soruma cevap verirsen çok memnun olurum.
Dostum benim 7 yıllık steam ve CS2 hesabım var. artık milletin hile kullanmasından bıktım usandım. Sırf bu sebeple bir hile kullanmak istiyorum. Böyle dünyanın en iyi hilesini falan istemiyorum. Bana azıcık destek olsun yeter zaten derdim birinci olmak değil. Sadece rakipte hile olduğunu anladığımda kullanacağım birşey arıyorum. Tek derdim bilgisayardan verilerim ve steam hesabım çalınmasın ve ban yemeyeyim. Hile ücreti çok önemli değil aslında çok uçuk bir fiyat olmadığı sürece. Bana hangi hileyi kullanmamı önerirsin?
hocam kendi yazılımım diye demiyorum ama kernel olduğu için %0 risk olduğunu açık bir şekilde söyleyebilirim kullanıcılarım var istersen gelir dcden sorarsın veya haftalık satın alıp kullanabilirsin.Herkese iyi forumlar. Anladığım kadarıyla bu konuda en yetkili kişi @goxdev soruma cevap verirsen çok memnun olurum.
Dostum benim 7 yıllık steam ve CS2 hesabım var. artık milletin hile kullanmasından bıktım usandım. Sırf bu sebeple bir hile kullanmak istiyorum. Böyle dünyanın en iyi hilesini falan istemiyorum. Bana azıcık destek olsun yeter zaten derdim birinci olmak değil. Sadece rakipte hile olduğunu anladığımda kullanacağım birşey arıyorum. Tek derdim bilgisayardan verilerim ve steam hesabım çalınmasın ve ban yemeyeyim. Hile ücreti çok önemli değil aslında çok uçuk bir fiyat olmadığı sürece. Bana hangi hileyi kullanmamı önerirsin?
Herkese iyi forumlar. Anladığım kadarıyla bu konuda en yetkili kişi @goxdev soruma cevap verirsen çok memnun olurum.
discord'dan ekler misinHerkese iyi forumlar. Anladığım kadarıyla bu konuda en yetkili kişi @goxdev soruma cevap verirsen çok memnun olurum.
Dostum anlıyorum hileniz güzel kernel cart curt ama her cs hilesi konusu geldiğinizde damlamasanız şu konulara? Hayır gerçekçi de değil ki ürünün kullanıcısı sahibinden fazla reklamını yapıyor. Phantomoverlay ayrıca gayet sağlam hile.Herkes phantom.overlay öneriyor çünkü adı çıkmış bir hile ama kimse incelemiyor kullandığı özellikleri
Mainde kullanacaksan fLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediral geç türk algısı olmasın kafanda hilede write özellik yok ve kernel yıllardır dtc olmadı ve private olacak yakında tekrardan
hocam phantomoverlay kötü bir yazılım demedik ki ve kullanıcım olan kişi kendisi isteği ile yazıyor ben gidip yaz böyle şeyler vb demiyorumDostum anlıyorum hileniz güzel kernel cart curt ama her cs hilesi konusu geldiğinizde damlamasanız şu konulara? Hayır gerçekçi de değil ki ürünün kullanıcısı sahibinden fazla reklamını yapıyor. Phantomoverlay ayrıca gayet sağlam hile.
Güzel hileye güzel kötüye kötü derim hocam eski şikayet konumdaki gibi kimseyi kötülediğim yokDostum anlıyorum hileniz güzel kernel cart curt ama her cs hilesi konusu geldiğinizde damlamasanız şu konulara? Hayır gerçekçi de değil ki ürünün kullanıcısı sahibinden fazla reklamını yapıyor. Phantomoverlay ayrıca gayet sağlam hile.