goxdev
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
değer.neverlose hacım
değer.neverlose hacım
oxide bitcoin ile alınıyo heralde, bitcoin işlerinden hiç anlamamoxide phantomoverlay
neverloseVirüssüz olan önerebileceğiniz Kolay kolay banlatmayan hile öneriniz varmı arkadaşlar yorumlarda bazı hilelerin virüslü olduğu yazıyordı
dostum neverlose.cc sitesi mi orjinal midir oradan alıcamdeğer.
internal external ve krenel farkları ne acaba?
neverlose ile legit oynanmaz. midnight al.kral vaktınızı alıorum 2 sorum var neverlose la legıt oynanıyorrmu 2 memesense alınırmı legıt ıcın solyorum onerdıgın bır hıle varsada soyleyebılırsın
evet.dostum neverlose.cc sitesi mi orjinal midir oradan alıcam
kernel olup olmaması önemli değil. phantomoverlay ile ban yemen imkansız, ben kernel diye biliyorum.oxide bitcoin ile alınıyo heralde, bitcoin işlerinden hiç anlamam
phantomoverlay de youtubedan baktım ama kernel değil diyolar
Hocam Phantomoverlay biraz inceledim. En az 30 gün satılıyor sanırım. Direkt hileyi satın alıp indirip kurup oynuyormuyuz. Yoksa bilgisayara takılan harici bir eklentimi gerekiyor durumu anlayamadım. Bunlar dışında oxide hileside sizce güvenilir mi. Vekernel olup olmaması önemli değil. phantomoverlay ile ban yemen imkansız, ben kernel diye biliyorum.
oxide için resellerlar var ve oxide private.