Çözüldü Cosmoscheat Mağduriyetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yürüyen cinsellik
çalışıyor mu çalışmıyor mu bilemem fakat zaten mantıken "günlük haftalık aylık" olarak satılan bir spoofer temp spooferdir. permanent spooferlar tek kullanımlık yada lifetime olarak satılır yani gidip kendin bunun bilgisini alabilirdin özellikle temp spoofer olarak belirtmelerine fazla gerek yok bakınca belli oluyor çünkü. kullanacağın herhangi bir permanent spooferin bios update / format o bu gerektirmeden çalışacağını sanmıyorum
Spoofer çalışmıyorda diyor knk
Hadi temp olsunda çalışmamış

tahmin etmiştim bir gün böyle bir konu açılacaktı. Umarız müşterinizin mağduriyetini giderirsiniz ve ürünlerin altına gerekli açıklamayı yazarsınız. @CosmoCheats

Selam spoofer satın almak istedim ve CG ye girdim yukarı kısımda kocaman COSMOS CHEAT Yazısını gördüm içimden " Bro adam cgye reklam vermiş amk net büyük taşşak " diyip tıkladım. Sonra kendime uygun olarak Omen spooferı satın aldım kurulumu yaptım tüm talimatları izledim ve çalıştırdım kullandım hwid seriallerim değişmişti sonra restart attım bir nedenden ötürü tekrar bilgisayarı çalıştırdığımda oyuna girdim ve temizinden val 5 yedim checkerdan baktığımda hwid seriallerim eski haline dönmüştü. Şimdi daha komik kısmı geliyor bu durumu ticket üzerinden bildirdiğimde aslında aldığım ürünün Temp spoofer olduğunu öğrendim kendilerine neden temp spoofer kullanamıyacağımı açıkladım ( Ücretli bir yazılım kullanıyorum her restart attığımda hwid reset attırmam pek mümkün değil) Cevapları ise " Bizim spooferımız temp " Anladım peki neden bunu açıklama kısmına vb yazmadınız ben nasıl anlıyabilirdim ki dedim bana discorda gelip sorabilirdiniz dedi. :D Spooferın Kalıcı mı yoksa geçici mi kaldırdığını benim sormam gerekiyormuş. Ben normal bir şekilde farklı bir spoofer ile değişim yapabilir miyiz dedim fakat onların tüm spooferları tempmiş kontrol ettim hiç birinin açıklama kısmında bu bilgi yok sanki önemsiz bir bilgi yani temp spoofer almak istesem bu Omen spoofer almam için bir neden yok öyle söylemem daha doğru olur.

Kısacası Cosmos cheat yüzünden mağduruz hocam yine
arkadaş spooferi aldı biz ürünün açıklamasında kalıcı veya geçici olarak belirtmiyoruz ki zaten perm olsa spoofer niye 1 7 30 günlük satalım direk onetime satarız
Temp spoofer olduğunu yazsalar bari
permde yazmıyor üstte belirttim
İsabel seninle mezara ben paramı s’ken
cosmocheats isabel isabel isabel ya
Cosmonun resellerı zaten daha tam olarak ne özellikleri olduğunu bilmiyor işin içinde 4x reseller olunca problem.
4x reseller olsam ürünün fiyatı 4$ değil 20$ olurdu :kappasmiley:
GÜNCELLEME
Hocam temp spoofer olarak da çalışmıyor bu arada 3 sefer valorantı indirip kurdum tekrar tekrar test etmek için tüm talimatları doğru yaptığımdan emin olmak için max oynama sürem 3 maç oldu
arkadaş yazdı tickete kendisi adımları uygulamamış herhalde ilgileneceğim şimdi daha yeni eve geçtim tüm ticketleri cevaplıyorum bilgisayarına bağlanıp sorunu çözeceğim
Agalar bende gecende sordum sonradan temp oldugunu soyledi satin almadan once bu konuda haksizlar yani aciklamalara yazmalari gerekiyor
açıklamada temp veya perm yazmıyor hocam ben günde 20 tane dm alıyorum tempmi permmi diye üstüne 20 tanede ticket açılıyor tempmi permmi diye bu arkadaş sormadıysa bakıp temp veya perm yazmadan aldıysa benim sorunum değil bu
Loader kısmı biraz amatörceydi zaten yapıcı bir eleştiri olarak kalsın
genel olarak geliştirilmesi lazım eksikleri çok
hocam her hilenin farklı loaderi var basit bir cmdnin üstüne ascii yazı yazıp koymak amatörce oluyorsa piyasadaki çoğu kişi zaten bunu yapıyor
yazmaları gerekliydi bütün spooflerı tempse sana hak veriyorum
tüm spooferlarımız temp hocam hiçbirinde perm veya temp yazmıyor açıklamada
Dostum hayatları paste onların, omicron ile pasteleyip birde bunu satıyorlar. Sonra ban yiyen mağdurlar ticket açıyor ve şikayet ediyor, sorun ise hiç değişmiyor...
tamam sensin...
çalışıyor mu çalışmıyor mu bilemem fakat zaten mantıken "günlük haftalık aylık" olarak satılan bir spoofer temp spooferdir. permanent spooferlar tek kullanımlık yada lifetime olarak satılır yani gidip kendin bunun bilgisini alabilirdin özellikle temp spoofer olarak belirtmelerine fazla gerek yok bakınca belli oluyor çünkü. kullanacağın herhangi bir permanent spooferin bios update / format o bu gerektirmeden çalışacağını sanmıyorum
arkadaş benim derdimden anlıyor en üstteki mesajımda yazmıştım zaten aynısını niye 1 7 30 şeklinde satalım onetime satarız veya lifetime satarız ve omen bios upsuz formatsız calısıyor
Spoofer çalışmıyorda diyor knk
Hadi temp olsunda çalışmamış
3 gündür test ediyorum spooferi tertemiz çalışıyor boşa gelip havlama konumda

bu arada ufak bir ekleme yapayım arkadaştan ss istedim birkaç şeyin 12 saattir cevap bekliyorum kendisinden :rem:

arkadaş spooferi aldı biz ürünün açıklamasında kalıcı veya geçici olarak belirtmiyoruz ki zaten perm olsa spoofer niye 1 7 30 günlük satalım direk onetime satarız

permde yazmıyor üstte belirttim

4x reseller olsam ürünün fiyatı 4$ değil 20$ olurdu :kappasmiley:

arkadaş yazdı tickete kendisi adımları uygulamamış herhalde ilgileneceğim şimdi daha yeni eve geçtim tüm ticketleri cevaplıyorum bilgisayarına bağlanıp sorunu çözeceğim

açıklamada temp veya perm yazmıyor hocam ben günde 20 tane dm alıyorum tempmi permmi diye üstüne 20 tanede ticket açılıyor tempmi permmi diye bu arkadaş sormadıysa bakıp temp veya perm yazmadan aldıysa benim sorunum değil bu

hocam her hilenin farklı loaderi var basit bir cmdnin üstüne ascii yazı yazıp koymak amatörce oluyorsa piyasadaki çoğu kişi zaten bunu yapıyor

tüm spooferlarımız temp hocam hiçbirinde perm veya temp yazmıyor açıklamada

tamam sensin...

arkadaş benim derdimden anlıyor en üstteki mesajımda yazmıştım zaten aynısını niye 1 7 30 şeklinde satalım onetime satarız veya lifetime satarız ve omen bios upsuz formatsız calısıyor

3 gündür test ediyorum spooferi tertemiz çalışıyor boşa gelip havlama konumda
Arkadaşın dediğini iletiyoum kudurma

Hayır başka spooferlar permanent 1 günlük olsa da cosmonun

bu arada ufak bir ekleme yapayım arkadaştan ss istedim birkaç şeyin 12 saattir cevap bekliyorum kendisinden :rem:
Hocam uyuyorum tüm adımları uyguladım bunu nereden çıkarttınız anlamadım 1 2 saat sonra gece aktif olan supportlarla tekrardan konuşucam sorun yok

sen yapamamışsın(!) belli sonrada işini müq yapan(!!!!!) cosmo cheat'a laf ediyorsun ayıp ayıp
ha bu arada royz un waffle'ı çok güzel deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt