Selam spoofer satın almak istedim ve CG ye girdim yukarı kısımda kocaman COSMOS CHEAT Yazısını gördüm içimden " Bro adam cgye reklam vermiş amk net büyük taşşak " diyip tıkladım. Sonra kendime uygun olarak Omen spooferı satın aldım kurulumu yaptım tüm talimatları izledim ve çalıştırdım kullandım hwid seriallerim değişmişti sonra restart attım bir nedenden ötürü tekrar bilgisayarı çalıştırdığımda oyuna girdim ve temizinden val 5 yedim checkerdan baktığımda hwid seriallerim eski haline dönmüştü. Şimdi daha komik kısmı geliyor bu durumu ticket üzerinden bildirdiğimde aslında aldığım ürünün Temp spoofer olduğunu öğrendim kendilerine neden temp spoofer kullanamıyacağımı açıkladım ( Ücretli bir yazılım kullanıyorum her restart attığımda hwid reset attırmam pek mümkün değil) Cevapları ise " Bizim spooferımız temp " Anladım peki neden bunu açıklama kısmına vb yazmadınız ben nasıl anlıyabilirdim ki dedim bana discorda gelip sorabilirdiniz dedi. Spooferın Kalıcı mı yoksa geçici mi kaldırdığını benim sormam gerekiyormuş. Ben normal bir şekilde farklı bir spoofer ile değişim yapabilir miyiz dedim fakat onların tüm spooferları tempmiş kontrol ettim hiç birinin açıklama kısmında bu bilgi yok sanki önemsiz bir bilgi yani temp spoofer almak istesem bu Omen spoofer almam için bir neden yok öyle söylemem daha doğru olur.
Kısacası Cosmos cheat yüzünden mağduruz hocam yine
Kısacası Cosmos cheat yüzünden mağduruz hocam yine