cosmocheats.com berbat deneyimim (gulunc deneyim)

lulpeek

Efsane Üye
Cosmo Cheats Deneyimim (gercek deneyim)
Hikaye soyle basliyor 23.08.2022 tarihinde cosmocheats.com uzerinden magic valorant adli producti satin aliyorum aldigim an kurulumunu okuyor ve oyuna girmeye calisiyorum fakat oyunda her F7 Ve Insert tusuna bastigimda oyunum crashleniyor ve cokuyor. Bunun uzerine cosmocheats discorundan ticket aciyorum ve bana yardim etmelerini bekliyorum.

Ve bana attiklari windows surumune gecmemi soyluyor cunku kullandigim windows arizaliymis ve eyvallah diyerekten indirip kuruyorum. Dogal olarak mac adressim eski haline geri donmus oluyor ve bu yuzden hile hwidimin yanlis oldugunu soyluyor zaten olayda burada patliyor 23.08.2022 tarihinde aldigim hilenin daha menusunu goremeden aradan 3 gun gecmis olmasina ragmen sacma sacma bahanaler ve guya 7/24 olan supportun max 5 saat aktif oldugunu gorebiliyorum (burada cosmodan bahsediyorum)

Kisim 2
Soyledikleri windowsa gectigim gece magic valoranta bir uptade geliyor ve sabaha kadar uptade olmasini bekliyorum

Sorun degil bekleyebilirim burada keyimin suresinin donduralacagini kabul etmelerine ragmen keyimin suresi herhangi sekilde dondurulmuyor sonrasinda keyime sure ekleyeceklerini vaad ediyorlar fakat oyle bir durumda soz konusu degil tabiki

Ve burada bahaneler basliyor kendi sattiklari urunun devlerine ulasamadiklarini soyluyorlar hatta keyimin hwidisini resetleyemiyorlar sure ekleyemiyorlar devleri bekliyorlar

Tamam ben de devleri bekliyeyim fakat hayir devlerden "ses yok?"

Kisim 3
Aradan 3 gun geciyor ve bugun 23.08.2022 tarihinde menusunu goremedigim hileden ban yemis bulunmaktayim simdi gelip yorumlara "menudeyken loadlamissindir" yazacak ancak hayir boyle birsey soz konusu degil talimatlar ne diyorsa onu yaptim ve hicbir zaman menude hilenizi loadlamadim
Kisacasi: Ben yaklasik 130TL Civari bir para odedim sorun degil zaten buyuk bir meblada degil asil sorun bu destek sisteminin 7/24 oldugunu soylemeleri ancak cosmoyu gunde maximum 5 saat gorebilmem ve muratin keyim hakkinda hicbirsey yapamamasi 3 gundur oyalandirilmam (dostum lutfen en basit cozum bana yeni bir key vermek olmazmiydi?) ben deneyimlerimi yaziyorum buraya baltalama felan yok kendi dusuncelerim satin alacak bir kiside benim bu deneyimimden yararlanarak satin alabilsin diye aciyorum iyi aksamlar diliyorum.

:thonkie:

Gelisme:
cosmocheats.com uzerindeki Zeus productinin 1 gunluk keyi verildi.

mhj3k4q.jpg

Gelisme:
yeni cikaracak olduklari valo hilesi icin key teslim ettiler magduriyetim giderildi​

Son düzenleme:
A dan Z ye kadar haklısın çok uzun süre geçmiş hevesini kursagında bırakmış para iaden yapılması gerekli veya özür olarak keyinin süresini fazladan uzatmaları lazım bence
Murat'ın sana yardım edememesinin sebebi anakartı sorunlu o yüzden pek aktif olamıyor
unknown.png

A dan Z ye kadar haklısın çok uzun süre geçmiş hevesini kursagında bırakmış para iaden yapılması gerekli veya özür olarak keyinin süresini fazladan uzatmaları lazım bence
Murat'ın sana yardım edememesinin sebebi anakartı sorunlu o yüzden pek aktif olamıyor
unknown.png
Bana kalirsa sorun anakart felan degil kendisi sanirsam keylere erisim saglayamiyor bu yuzden her seferinde cosmoyu cagiriyor ama cosmonunda duzgun ilgilendigi yok hangarscripte donmus :incredible:

Bana kalirsa sorun anakart felan degil kendisi sanirsam keylere erisim saglayamiyor bu yuzden her seferinde cosmoyu cagiriyor ama cosmonunda duzgun ilgilendigi yok hangarscripte donmus :incredible:
Yetersiz bilgi, yetersiz teknik destek, yetersiz ilgi, umarım iadeniz yapılır, haklısınız.
Confused Little Girl GIF

simdi hocam oncelikle 7/24 supportumuz var ben günde 18 saat aktifim zaten ama şu son 2-3 günde anakartımız chipseti gitti ondan dolayı pek aktif değilim @huzurDLL @Coressaa @Royz6 bilirler zaten grupda 2 saat ne yapabiliriz diye çözüm aramıştık

key konusuna gelirsek reis bizim diğer tüm hilelerimizde yaklaşık 12 saat icinde yeni key verilir ama bu magicin devi birsz sıkıntılı nedenini bende bilmiyorum eleman.bakmıyo mesajlarıma yazıyorum cocuga suan 3. gün oldu 3 gündür 10+ kişinin keyi resetlenicek bi resetlenmedi hiçbirine elleşmiyor adam yakında kendisiyle sesliye geçip konusacagım en kotu panel isteyeceğim cosmonunda iade yapamam demesinin sebebi olayı bilmemesi(kucuk bir parantez acayım benim adım murat cosmo değilim cosmonun adminiyim cosmo türk değil) bundan dolayı demiş yani ben yarın sabah cosmoya söyleyeceğim sana yeni key atıcam ben sıkıntı etme

aa bide yeni gördüm en altta cosmonun yazdıgı mesajı görmemiştim cosmo orda diyoki bro developerın cevap vermesini bekle zaman geri eklenicek ekleneceği icin iade veremem diyor yani elemanda benim dediklerimi kısa olarak yazmış yani developer cevap vermiyo verince keyine 24 saat süre geri eklenecek.

simdi hocam oncelikle 7/24 supportumuz var ben günde 18 saat aktifim zaten ama şu son 2-3 günde anakartımız chipseti gitti ondan dolayı pek aktif değilim @huzurDLL @Coressaa @Royz6 bilirler zaten grupda 2 saat ne yapabiliriz diye çözüm aramıştık

key konusuna gelirsek reis bizim diğer tüm hilelerimizde yaklaşık 12 saat icinde yeni key verilir ama bu magicin devi birsz sıkıntılı nedenini bende bilmiyorum eleman.bakmıyo mesajlarıma yazıyorum cocuga suan 3. gün oldu 3 gündür 10+ kişinin keyi resetlenicek bi resetlenmedi hiçbirine elleşmiyor adam yakında kendisiyle sesliye geçip konusacagım en kotu panel isteyeceğim cosmonunda iade yapamam demesinin sebebi olayı bilmemesi(kucuk bir parantez acayım benim adım murat cosmo değilim cosmonun adminiyim cosmo türk değil) bundan dolayı demiş yani ben yarın sabah cosmoya söyleyeceğim sana yeni key atıcam ben sıkıntı etme

aa bide yeni gördüm en altta cosmonun yazdıgı mesajı görmemiştim cosmo orda diyoki bro developerın cevap vermesini bekle zaman geri eklenicek ekleneceği icin iade veremem diyor yani elemanda benim dediklerimi kısa olarak yazmış yani developer cevap vermiyo verince keyine 24 saat süre geri eklenecek.
hocam siz de haklisiniz ama bu durumda magdur duruma dusuyorum. hileyi daha kullanamadan, load edemeden, menuyu goremeden hesabin ban yemesi ve bu kadar uzun suredir konunun cozume ulasmamasi insanin canını sıkıyor

Birader sendede ne para varmış a*q sc4m yiye yiye bitmiyor da, gel bi postada ben sc4m atam a*q

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt