AndreSantos
Efsane Üye
bende varda aşşırı bozuk en azından bu cgye atılan öyledüz wayking src varmı sende
bende varda aşşırı bozuk en azından bu cgye atılan öyledüz wayking src varmı sende
verebilirmisnbende varda aşşırı bozuk en azından bu cgye atılan öyle
yeni srcniz dahil hepsi bende konusuyonmu hala :dDÜZ WAYKING ZATEN APTAL ZXRO HVH GELMENİ BEKLİYORUM DCDEN YAZ BANAREZİL EDİCEM SENİ
cgde var sense src konusundaverebilirmisn
atsana bilelim konusuyorum benim srcm benden başka kimsede yok zxroda eskidende olsa arkadaşımda veriyodum bu base eski diğeride boklu waykıng ikiside berbat haberiniz olsun bi kac feautre var içinde değerli harici boklu hepinize iyi pasteler benim srcm falan değildir alakası yokyeni srcniz dahil hepsi bende konusuyonmu hala :d
eve geceyimde ssi bekleatsana bilelim konusuyorum benim srcm benden başka kimsede yok zxroda eskidende olsa arkadaşımda veriyodum bu base eski diğeride boklu waykıng ikiside berbat haberiniz olsun bi kac feautre var içinde değerli harici boklu hepinize iyi pasteler benim srcm falan değildir alakası yok

bekliyorumeve geceyimde ssi bekle
![]()
ay minnak oglusumun src si publanmısbekliyorum

atsana bilelim konusuyorum benim srcm benden başka kimsede yok zxroda eskidende olsa arkadaşımda veriyodum bu base eski diğeride boklu waykıng ikiside berbat haberiniz olsun bi kac feautre var içinde değerli harici boklu hepinize iyi pasteler benim srcm falan değildir alakası yok
yoo hicbisey publanmadı sadece ad karalama sadece publanan src waykıng evladımay minnak oglusumun src si publanmıs![]()