Corona sorunsalı İçeri geeell

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yennefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yennefer

Silver Üye
corona var şu an ve askere gidicem tavsiyeler var mı herkesin yorumunu bekliyorum özellikle yapanların

Geçmiş olsun şimdiden benim giden arkadaş 2 kere kaptı zor kurtuldu. Giden herkes kapıyor şuan sende kapcan kardeş acı ama gerçek napak Tanrı yardımcın olsun

kanka olabildiğince silah temizliğine, tuvalet temizliğine dikkat et.

kardeşim askerde kimseye diklenme ama özündende ayrılma olmayan birşeyi olmuş gibi gösterme ve yalan sıkılama kafi xd

Fazla yakın temasa girmemeye çalış, tuvalete girdiğin zaman çok dikkatli ol fazla yere dokunmamaya çalış. Yemek yerken önce çatalını kaşığını sil dostum. Hayırlı tezkereler.

corona var şu an ve askere gidicem tavsiyeler var mı herkesin yorumunu bekliyorum özellikle yapanların

benim kuzenimhakkari de polislik yapıyo ama senin dediğininn hakkında bi fikrim yok dostum :( ama genel olarak fazla yakınlaşma kimseyle diyebilirim eğer maske takılıyosa orda çift maske öneririm

sosyal mesafeye dikkat et olduğunda ellerini dezenfekte et

Bence çoğunlukla ellerini dezenfekte et zaten orada da bazı belirli önlemler vardır onlara uyarsan büyük ihtimalle sorun çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt