Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Olum Ethereum rat değilmi?

Ben Açtım Onu Sıkıntı Olurmu?
image.png

sen bu elemansin herhalde

sıkıntı olmaz bu arada

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
evet kanki rat logların ethereum log sunucusuna düşmüş bulunmakta babanın emekli maaşını çekecekler şimdi

su forumda reverser tagı olanlar dışında kralı gelse kıramaz bunu. reverser tagı olanları da uğraştırır yeterince

demem o ki tibetulubey gibi erkeklik taslayan ucubeler kıramaz
+

hala tibetulubey gibi erkeklik taslayanlar kıramaz diyorsunuz :imgotodie:
tibik zaten cpp reversenin r'sinden anlamıyor, önüne simple CrâckMe exesine vmp basın koyun deli dana gibi yamalamaya çalışır o exeyi.

konu gerekli yerlere gitti suphesi olanlarin suphesi giderildi lafi atan kisi abilerine goturmustur zaten downloadlari

bir daha bos abi triplerine giren olmaz umarim yok sizi forumdan boyle silerim hesaplarinizi kapatirim bizzat ben ilgilenirim vesaire kim yuceltiyor anlamiyorum.

verilen rahatsizlik ve sayfa kirliligi icin tekrardan kusura bakmayin bu konunun amaci sahis ortaya laf atip sonra dmlere cevap vermemesiydi.

konu kilit copluge gidebilir.

@Mjolnir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt