barkodkatili
Bronz Üye
hvh sunucularında gayet iyi bu arada ck premier veya mm de oynamak istiyorsanız doğru düzgün ayar yapmanız lazım hile dt falan değil
dostum bir hilenin mmi premieri comu olmaz iyi olan hile her yerde iyi olur compkiller iyi bir hile değil bence zaten türkiyedeysen hvh için neverloseden başka hile alanın ya parası hiç yoktur yada parası yoktur çünkü türkiyeden en düşük pingli sunucu 50 ping verir buda ns kalkmasına ramen çok fark ederhvh sunucularında gayet iyi bu arada ck premier veya mm de oynamak istiyorsanız doğru düzgün ayar yapmanız lazım hile dt falan değil
ns ve rf fix sunucularda gayet iyi dostum premier ve mm için alıcak insan varsa almasın ben deneyimimi söylüyorum hvh sunucusunda ck ile adam vuramıyorsan skill issue üzgünümdostum bir hilenin mmi premieri comu olmaz iyi olan hile her yerde iyi olur compkiller iyi bir hile değil bence zaten türkiyedeysen hvh için neverloseden başka hile alanın ya parası hiç yoktur yada parası yoktur çünkü türkiyeden en düşük pingli sunucu 50 ping verir buda ns kalkmasına ramen çok fark eder
AWDŞAKLHDWH9DAW8D0HAW kanka spread hvhde plague bile iyi yapar. Premier metasına göre konuşmamız lazım. Skill issue diyorsunda istersen gel CSGO HvH'de 1x1 atalım eklens ve rf fix sunucularda gayet iyi dostum premier ve mm için alıcak insan varsa almasın ben deneyimimi söylüyorum hvh sunucusunda ck ile adam vuramıyorsan skill issue üzgünüm
çektiğin ufak videolarını gördümbana ne
ŞİMDİ BAKTIM HİLE PUBLİC OLALI 1.5 AY OLMUŞ YALANA BAK AŞLWUKGDA*W9DYHAW-9UDWA9IDA9UDK*WDAUH9WD0
plaguecheat hayatımda kullandığım en kötü rage hilesi dostum ufak videoların sponsorları var haberin olsunçektiğin ufak videolarını gördüm
laxo fanboy musun sen plaguecheati compkillerdan üstün tutmaya mı çalışıyorsun anlamadım
dostum ben su an nıxware kullanıyorum nl fata gıbı hılelerı az cok vuruyorum kendı yaptıgım confıgle ama sağlam hile lazım parası fark etmez ne önerirsin ( invite istemeyen bi hile )plaguecheat hayatımda kullandığım en kötü rage hilesi dostum ufak videoların sponsorları var haberin olsun
neverlosedostum ben su an nıxware kullanıyorum nl fata gıbı hılelerı az cok vuruyorum kendı yaptıgım confıgle ama sağlam hile lazım parası fark etmez ne önerirsin ( invite istemeyen bi hile )
gamesense yeni exploit geldi adamın hitboxlarını sıfırlıyor eğer adam onu kullanıyorsa yapabileceğin hiçbirşey yokdediğin doğru ama adam üzerime bunny yaparak geliyor bıçak atıyor ben o sırada adama 1 hit bile vuramıyorum bundan ötürü açmıştım konuyu