Comp Killer Config Lazım

ZeroSquash

Silver Üye
Başlıkta gördüğünüz gibi comp killer için sağlam hvh config lazım kendi internet sitelerindeki bütün configleri denedim üzerine birçok dc sunucusuna girip oradan da config denedim ama hvh suncuların da daha 1 kill alamadım herkes tokatlıyor öyle bunny yapa yapa adamların üzerine koşmuyorum merak etmeyin aksine adam üzerime uçuyor bir hit bile atamıyorum kısacası sağlam hvh config lazım varsa elinde olan veya bulabileceğim bir yer varsa lütfen söyleyin ücretli bile olur yeter ki herkesten tokat yemeyim

Son düzenleme:
hocam wallbangleri bilmiyorsan configde bir işe yaramaz güzel config bulsan bile oynadığın haritaların wallbang videolarını izlemeni tasviye ederim yoksa adamlar her türlü seni vurur buna ping faktörü vs dahil adamın 10 pingi varsa senin 55 60 pingin varsa bu adama bunları bilmeden birşey yapamazsın

hocam wallbangleri bilmiyorsan configde bir işe yaramaz güzel config bulsan bile oynadığın haritaların wallbang videolarını izlemeni tasviye ederim yoksa adamlar her türlü seni vurur buna ping faktörü vs dahil adamın 10 pingi varsa senin 55 60 pingin varsa bu adama bunları bilmeden birşey yapamazsın
dediğin doğru ama adam üzerime bunny yaparak geliyor bıçak atıyor ben o sırada adama 1 hit bile vuramıyorum bundan ötürü açmıştım konuyu

dediğin doğru ama adam üzerime bunny yaparak geliyor bıçak atıyor ben o sırada adama 1 hit bile vuramıyorum bundan ötürü açmıştım konuyu
rage kısmını pm den atın yardımcı olmaya çalışayım ekran görüntüsü olarak

ve ayrıca @RTX2023 hocam bi ara compkiller almıştı oda bilgi verebilir isterse oda düzgün config bulamamıştı

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Compkiller'a para veren var mı ?D detected çöp

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ah ah bilsem almazdım zaten güzel sandım internette öyle gibi gözüküyordu ama aldığıma cidden pişmanım
hocam internetteki videolar zaten ck ilk açıldığında media yapan nn'lere beleşdi ondan video attılar. satın alanlar pişman, bir arkadaş 5 hesap banlattı ckye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt