COMBOLİST ÇEKEBİLENLER KONUYU OKURSA İYİ OLUR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle alışmışım aöfağfçağfçaw

combolist çekiliyor dostum checkerda taratıp iş görenleri alıyoruz
Sonuç olarak toplanmış bir liste var ve bunları denetiyorsunuz :) doğal olarak da iş görenler alınıp farklı apilerde deneniyor. Yani bir sızıntı olması lazım ki toplanıp birleştirilebilsin değil mi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Son düzenleme:
Merhaba Cheat Global Kullanıcıları , Ben Rev bildiğiniz üzere veya bilmeyenlerinizde vardır belki Ben Valorant ACCOUNT Satıcısıyım . Uzun süredir combolist çekmeyi araştırıyorum fakat sonuca varamadım , bilenlere şöyle bir teklifim olacak , bana combolist çekmeyi öğreticek kişiye 2 ay boyunca kazandığım paraların yarısını alıcak hafta hafta olucak bu her hafta ne kadar kazandıysam onun yarasını vereceğim , kötü satış yapmıyorum ideal bir miktar bunlar discord üzerinden konuşulur bilgili arkadaşlar Ulaşırsa Sevinirim Discord: Rev#4444
Combolistleri account checker ile nasıl checkliyoruz diyorsun hocam doğru mu anladım?

combolist degil fakat log satıyorum ulasabilirsin zuenz #4030

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yok hocam checkerim var combolistim yok biryerden alıyordum bıraktım artık almayı

combolist çekmeyi öğreticek birilerini arıyorum dostum
dostum sana kimse burada 1 gunde combo cekmeyi ögretemez cocuk oyuncağı degil herkesin farklı methodları toolları vardır ben kendi öğrendigim methodu öğretebilirim ama bu yok karın yarısı filan diye değil direkt cash para karsılıgında yaparım baska sekilde kimse de yapmaz zaten herkes niye sana duzenli ekmek parası aldıgı yolu ögretsin

aylık yediğin parayı tek günde yiyorum :Dşsçödlöwlöw fakir seni

beyefendi* olucak o 12 yaşındaki edebiyatsız küçük insancık seni , evet onuda pasteliyoruz varmı sorun :D
bu kuyruk acısı nerden 😅

dostum sana kimse burada 1 gunde combo cekmeyi ögretemez cocuk oyuncağı degil herkesin farklı methodları toolları vardır ben kendi öğrendigim methodu öğretebilirim ama bu yok karın yarısı filan diye değil direkt cash para karsılıgında yaparım baska sekilde kimse de yapmaz zaten herkes niye sana duzenli ekmek parası aldıgı yolu ögretsin
oda doğru hocam ama 30 USD gibi fiyat söylüyorlar tanımadığım insana niye böyle bir para vereyim exit sc4m atmayacağı ne malum
bu kuyruk acısı nerden 😅
benim konuma yorum yapan sizsiniz :D ahahahshah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt