wnt1348
Diamond Üye
Öncelikle selam CheatGlobal halkı, normalde kimse ile bu konu üzerinde uğraşmam/konuşmam/tartışmam ama kullanıcıları ban yediği halde ninja gibi undetected olduğunu savunan birisi hakkında biraz konuşmak istedim.
Herkesin başına gelebileceği gibi kullanıcıları kimseye buildlerini vermese de (gerçekten bu konuda müşterilerini tebrik ederim, benim arkadaşım olanlar bile loaderi paylaşmadı benimle) bir şekilde loadere sahip oldum.
Kendisi bir süre gerçekten undetected devam ettikten sonra kullanıcıları 152 tarzı hatalar almaya başladı, mesajları silmediğini biliyorum ama yine de yaptığı yorumlar yanlış. "En azından sizin gibi mesajları silmiyorum, detected olduğu halde undetected ürün satmıyorum" tarzı yorumları görmek beni biraz üzdü. Bu kin tutmayla alakalı bir durum değil fakat gerekenin yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Gelelim CrâckMe kısmına, kendisi Python 3.9 kullandığı için decompilerlar üst python sürümlerine destek vermiyor, bu yüzden decompile edemedim. Python reverse-engineering konusunda bilgisi olan arkadaşlar bakarsa çözebileceklerini düşünüyorum. PyInstaller ile sadece exe haline çevirmiş. Extract edip içindeki şeyleri çıkarttığımda pyc dosyasına ait bir şifreleme olmadığını gördüm.
İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Virüs Total:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(relations olarak verdim zip içeriğini istediğiniz dosyaya tıklayıp bakabilirsiniz)Zip içeriğinde bi hilenin çalıştığı exe dosyası bir de extracted olan kısmı var. Eğer 3.9 ile çalışan bir decompiler bulursanız kodları okuyabilirsiniz. Bütün stringler zaten ColorWare.pyc isimli dosyanın içinde açık olarak gözükmekte.