Raichu
Uzman Üye
var mı böyle ücretsizKimse çalıştıramamış sanırım oyundan hiçbi feedback veya görüntü yok
var mı böyle ücretsizKimse çalıştıramamış sanırım oyundan hiçbi feedback veya görüntü yok
Örümcek logolu mu hocamreis Crâck programının adı ne? (ciddi)
böcek olan
detected boşa deneme direk ban atiyorBuild edip paylaşabilen olur mu acaba xd
UD olup olmadığı şüpheli ama dayanır belki bir 10 maç
Status: Working (03.12.2024)
ColorWare Crâcked - Free Arduino Colorbot
Crâcked By Kayra1337
Supported OS: Windows 10 & 11
Supported CPU: Intel & AMD
- Açıklama -
Bazı kod satırları ve birçok bug düzeltildi, hala herhangi bir sorun var ise sorumluluk kabul etmiyorum.
Kullanmayı bilen kullanabilir veya geliştirebilir.
Babalar sözünü tutar.
- Satış Konusu -
https://cheatglobal.com/konu/valora...color-ware-aimbot-low-price-for-turkey.40761/
- Gereksinimler -
Arduino Leonardo
USB Hostshield
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
Videodaki şeyleri eksiksiz yaptığınız sürece bir problem çıkmayacaktır.
Kullanmasını bilen kişiler her türlü çalıştırabilecektir.
# NOT #
Hile bana ait değildir. Loader elime geçti ve crackleyip paylaştım. Herhangi bir ban durumunda veya sorunda sorumlu kişi ben değil, hilenin yapımcısıdır. İyi oyunlar
- İndir -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şifre: cheatglobal
not work dont tryIt only gives these errors when activating or moving something in the aimbot, someone help me to fix it?
Aimbot hatası: Expecting value: line 1 column 1 (char 0)
I don't think he will, apparently even his own Crâcked code doesn't work for him.@kayra1337 bilmeyenler için kurulum&kullanım videosu gelir mi