Colorfull Anakart

xDawooD

Efsane Üye
Colorfull anakarta spoofer atmayı bilen var mı ?

dayıcım mesele spoof değil elimde zaten spoofer var ama colorful arayüzünü kavrayamadım bir türlü sende bunu çıkartabilecek kadar aklın yokmuş işte. 12 yaşındaki çocuklarla uğraşıyoruz sırf yorum kasmak için yazıyorsunuz resmen
senin bu zekayla anakart markanı öğrenmen bile büyük bir şans bios arayazünü kavrayamadıysan onu belirtirsin sen direkt woof atmayı bilen varmı diye soruyorsun

dayıcım özürlü müsünüz anlamıyorum ki elinde colorful için uygun spoofer olan var mı diye sormuyorum colorfull için spoofer atmasını BİLEN VAR MI diye soruyorum bir yerelrinizden farklı anlamlar çıkarmayın artık
:kappasmiley: :kappasmiley: :kappasmiley:

dayıcım özürlü müsünüz anlamıyorum ki elinde colorful için uygun spoofer olan var mı diye sormuyorum colorfull için spoofer atmasını BİLEN VAR MI diye soruyorum bir yerelrinizden farklı anlamlar çıkarmayın artık
şu kadar insan sana laf anlatmaya çalışıyor sen hala kendinin haklı oldugunu mu savunuyorsun? alıcagın max spoofer anca budur

dayıcım mesele spoof değil elimde zaten spoofer var ama colorful arayüzünü kavrayamadım bir türlü sende bunu çıkartabilecek kadar aklın yokmuş işte. 12 yaşındaki çocuklarla uğraşıyoruz sırf yorum kasmak için yazıyorsunuz resmen
Spoofu aldığın adamdan yardım istesene kanka.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt