dayı arkadaşınız var mı diye sormadım kiBenim bi arkadaşımda vardı direkt atmıştı sorunsuz
Bu konuşmadan herhangi bir spooferle atabilirsin mesajını çıkartabilecek kadar aklın vardır diye yazdım yanılmışım kusura bakma canımdayı arkadaşınız var mı diye sormadım ki
dayıcım mesele spoof değil elimde zaten spoofer var ama colorful arayüzünü kavrayamadım bir türlü sende bunu çıkartabilecek kadar aklın yokmuş işte. 12 yaşındaki çocuklarla uğraşıyoruz sırf yorum kasmak için yazıyorsunuz resmenBu konuşmadan herhangi bir spooferle atabilirsin mesajını çıkartabilecek kadar aklın vardır diye yazdım yanılmışım kusura bakma canım
Bu zekayla kavraman zor kardeşim kolay gelsindayıcım mesele spoof değil elimde zaten spoofer var ama colorful arayüzünü kavrayamadım bir türlü sende bunu çıkartabilecek kadar aklın yokmuş işte. 12 yaşındaki çocuklarla uğraşıyoruz sırf yorum kasmak için yazıyorsunuz resmen
ya uzatma hadi git başka yerde yorum kasBu zekayla kavraman zor kardeşim kolay gelsin
mesele spoof değil mesele colorful bioselinde olan spooferin anlatımı yok mu
o zaman konu içeriğini düzelt ?mesele spoof değil mesele colorful bios
dayıcım özürlü müsünüz anlamıyorum ki elinde colorful için uygun spoofer olan var mı diye sormuyorum colorfull için spoofer atmasını BİLEN VAR MI diye soruyorum bir yerelrinizden farklı anlamlar çıkarmayın artıko zaman konu içeriğini düzelt ?
Konu İçeriği : Colorfull anakarta spoofer atmayı bilen var mı ?
Senin dediğin : mesele spoof değil mesele colorful bios