Color botları en etkili şekilde kullanma klavuzu

Speed değerinin yüksek olması aimbotun kötü çalışacağı anlamına gelmiyor. Oyun içi hassasiyet ile orantılı değerleri bulursan gayet rahat oynarsın.
Colorbotlarda inject yok ekrandaki pikseli tarıyorsun.
16:9 muhabbeti csdeki gibi değil piksel yoğunluğunu ve çalışma şeklini inceledim herhangi bir fark yok.

1- Color botlar 16-9 ekranda kullanılmaz. (Kullanılır ancak yeterli performansı sağlamaz.) Bunun nedeni şudur ki 16 - 9 ekranda karakter dikey değil yatay uzanım sağlar ve zaten recoil (geri tepme) ile yukarıya gitmeye çalışan silahınız bu sefer karakterin kafasında sağ sol yapmaya başlar. çünkü kitleneceği alan yatay uzanım yapmıştır ve düşmanın bir sağına bir soluna gidicem derken, silahınızın tepmesi de yukarı yönde hareket sağlar. karakterin kafası hariç her yerine sıkmış olursunuz. Bunun çözümü ise şudur. 1920-1080p yerine - 1600-1200 ekran çözünürlüğünü etkinleştirmeniz (sadece oyunda değil masaüstünde de) bu şekilde ekran kare bir hal alacaktır ve karakter ebatları aşağı değil yukarı salınım yapacaktır. yani recoil yönü ile karakterin vücut (daha doğrusu renk) oranını eşleştirmiş olacağız ve mouse bir sağa bir sola kitlenmeyecek.
Ne kadar yüksek res o kadar çok pixel demek. Yani mordan örnek verirsek res düştükçe uzaktaki rakiplerde mor pixel daha az olacak ve kafa yerine gövde/kol vs tutarsız yerlere hedef alacak.
2- Colorbotlar yüksek speedlerde ve aynı değerlerde kullanılmaz. (Kullanılır ancak çok fazla yön şaşırması yapar) Bunun çözümü ise şudur. Speed ayarlarınızı x(yukarı aşağı korrdinat ya da boylam) y(sağ sol koordinat ya da eksen) x (tepki süresi 40 milisaniye bir çoğu color bot için bu ayar 18 dir ama siz kendi ayarınızı bulun) y ekseni üzerinde ise 30 mili saniye (çoğu color bot için bu ayar ise 14 dür) olarak ayarlayın.
Paste kodların sorunu :D doğru sens/res calc yapmadıkları için bu sorunları yaşaman normal. Ve 30-40 ms gecikme = 33-25fps demek, asla performans alamazsın tracking öldü bitti. Capture ne kadar hızlıysa o kadar detaylı ayara olanak tanır. Ve ms X/Y olarak ayrılmaz, Capture ms tektir. Çoğu Pixel' de bahsettiğin ms BitBlt vb Windows API' leri kullanıp basit rgb for döngülerinden kaynaklanıyor.
3- Colorbotunuzu oyuna değil masaüstüne enjecte edin ve oyununuzu pencereli tam ekran olarak kullanın.
Pixel/AI botlar inject olmaz.. Capture sadece Window hedefleyebilir veya hedeflemez desktop kullanır.

Bu konular hakkında pek bilgin yok gibi neden bilgilendirme konusu açtın anlamadım O,o

Ne kadar yüksek res o kadar çok pixel demek. Yani mordan örnek verirsek res düştükçe uzaktaki rakiplerde mor pixel daha az olacak ve kafa yerine gövde/kol vs tutarsız yerlere hedef alacak.

Paste kodların sorunu :D doğru sens/res calc yapmadıkları için bu sorunları yaşaman normal. Ve 30-40 ms gecikme = 33-25fps demek, asla performans alamazsın tracking öldü bitti. Capture ne kadar hızlıysa o kadar detaylı ayara olanak tanır. Ve ms X/Y olarak ayrılmaz, Capture ms tektir. Çoğu Pixel' de bahsettiğin ms BitBlt vb Windows API' leri kullanıp basit rgb for döngülerinden kaynaklanıyor.

Pixel/AI botlar inject olmaz.. Capture sadece Window hedefleyebilir veya hedeflemez desktop kullanır.

Bu konular hakkında pek bilgin yok gibi neden bilgilendirme konusu açtın anlamadım O,o
Teşekkürler

Yararlı bir Forum Teşşekürler

16:9 kullanıyordum benim için işlevsel oldu,teşekkürler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt