Çözüldü coin kasma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ewigherr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ewigherr

Master Üye
İletişim
merhaba arkadaşlar şu sıralar instagramda telegram üzerinde bazı uygulamalar veya botlarla tam olarak bilmiyorum o tür araçlarla coin kasılıp para kazanılıyo gibi birşeyler gördüm bilgisi olan varmı diye sormak istedim ne kadar doğrudur güvenilirliği nedir teşekkürler

Yeni airdroplar iyi para kazandırıyor valla :D 2 airdrop kesin olarak binance üzerinde sergilenicek

knk hepsi genellikle sahtekar oluyor ponzi sistemi gibi genellikle en başta dağıtırlar baktılar artık gelen para çok oluyor o zaman patlar site

merhaba arkadaşlar şu sıralar instagramda telegram üzerinde bazı uygulamalar veya botlarla tam olarak bilmiyorum o tür araçlarla coin kasılıp para kazanılıyo gibi birşeyler gördüm bilgisi olan varmı diye sormak istedim ne kadar doğrudur güvenilirliği nedir teşekkürler
önceden gördüğüm telegramda çalışan bir coin botu vardı 1-2 ay farmladıktan sonra 50 dolar gibi bir para veriyordu ismini tam hatirlamiyorum

hepsi boş kanka sadece reklam amaçlı o gördüklerin hiç biri öyle kazandırmaz cebinden paranı alırlar kazandırıcaz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt