BenRobotDeğilm
Efsane Üye
o ss bana ait ondan hesap farklı xd
Aynen kanka hook lazım hahahahaha olm sen ne boş bi insansın ya glow yapıp ss atacak kadar ne yaşadın glowu yıllar önce yapıyoduk biz zaten ayrıca senle konuşacak kadar ezik insan değilim sen kendi seviyendekilerle takıl emekleme kısmındasın dahaO Hesap bana ait değil @BenRobotDeğilm
LOL ayrıca VALORANT skinchanger için hook lazım bunuda öğren Aful sana çok kızıyor daha hook hakkında bilgin yok
discordda benle konuşamıcak kadar korkaksın
Aynen kanka hook lazım hahahahaha olm sen ne boş bi insansın ya glow yapıp ss atacak kadar ne yaşadın glowu yıllar önce yapıyoduk biz zaten ayrıca senle konuşacak kadar ezik insan değilim sen kendi seviyendekilerle takıl emekleme kısmındasın daha
Joi niye bana gülsün ki? Crâck paste hile satan, oyuna konsol inject ettirip "injector" yaptığını sanan birde utanmadan arlanmadan onu satmaya çalışan bir insan ancak kendine gülmesi gerek. Sana gelirsek 1709 da dt + bozuk esp + full paste source paylaşıp egosunu tatmin ettirmeye çalışan bir zata oyunun fonksiyonunu çağırıp nasıl kullanıldığını öğretmeyeceğim. Daha kendinin bile bilmediğin terimleri cümlelerinde kullanarak birşeyler bildiğini sanıyorsun. ordan burdan birkaç terim toplayamda millete birşeyler uyduram nede olsa dediklerimi anlamazlar xdLOL
VALORANT için hook lazım bunu öğren gel eğer @Joi abim sana gülüyor şu an
cahil insan birde milletin konularına laf atıyorsun daha hook ne olduğunu bilmiyorsun...
Nasıl UE4 SDKsında bir fonksiyonu hooksuz çağırmaya çalışıyorsun onu bile anlamadım...
learncpp.comJoi niye bana gülsün ki? Crâck paste hile satan, oyuna konsol inject ettirip "injector" yaptığını sanan birde utanmadan arlanmadan onu satmaya çalışan bir insan ancak kendine gülmesi gerek. 1709 da dt + bozuk esp + full paste source paylaşıp egosunu tatmin ettirmeye çalışan bir zata oyunun fonksiyonunu çağırıp nasıl kullanıldığını öğretmeyeceğim. Daha kendinin bile bilmediğin terimleri cümlelerinde kullanarak birşeyler bildiğini sanıyorsun. ordan burdan birkaç terim toplayamda millete birşeyler uyduram nede olsa dediklerimi anlamazlar xd
Bak ne güzel şiir yazıyorsun annene babana hayırlı bir evlat ol git şair falan ol bu işler sana göre değillearncpp.com
hiçbir şey bilmiyorsun
ne hile kırmayı
ne hile yazmayı
vasıfsızsın bunu biliyorsun hile piyasasında hiçbir şey yapamadığın
için burda ağlıyorsun iyi günler.
Akrostiş yazıcamBak ne güzel şiir yazıyorsun annene babana hayırlı bir evlat ol git şair falan ol bu işler sana göre değil
He mahir benim ucube 2 iq git az hava al.Akrostiş yazıcam
Learncpp.com
31ci
Gram bilgin yok