Çözüldü CodeVoid Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zamanyolcusu

Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı: @CodeVoid
Şikayetçi olduğunuz konu nedir: @XOR ’a Küfürlü İfade Kullanımı
Sorunun gerçekleştiği tarih: Tarih belirtilmemiştir, ekran görüntüsünde mevcuttur.
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görsel:

Şikayet Açıklaması:
@CodeVoid (eski kullanıcı adıyla "Venox") adlı kişinin, CG forum moderatörlerinden @XOR a yönelik geçmişte sarf ettiği ağır hakaret ve küfür içeren sözler, ekteki ekran görüntüsünde açık şekilde yer almaktadır.

Bu durum forum kurallarına açıkça aykırıdır ve bir moderatöre doğrudan hakaret içeren ifadelerin hiçbir şekilde hoş görülmemesi gerektiğini düşünmekteyim.

Gerekenin yapılmasını ve topluluk düzeninin korunması adına uygun bir işlem uygulanmasını talep ediyorum.

hehe tamam hadi ben inandım :whatohno:

85e6f82799015feeb07ec0be9578176a.jpg

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı: @CodeVoid
Şikayetçi olduğunuz konu nedir: @XOR ’a Küfürlü İfade Kullanımı
Sorunun gerçekleştiği tarih: Tarih belirtilmemiştir, ekran görüntüsünde mevcuttur.
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görsel:

Şikayet Açıklaması:
@CodeVoid (eski kullanıcı adıyla "Venox") adlı kişinin, CG forum moderatörlerinden @XOR a yönelik geçmişte sarf ettiği ağır hakaret ve küfür içeren sözler, ekteki ekran görüntüsünde açık şekilde yer almaktadır.

Bu durum forum kurallarına açıkça aykırıdır ve bir moderatöre doğrudan hakaret içeren ifadelerin hiçbir şekilde hoş görülmemesi gerektiğini düşünmekteyim.

Gerekenin yapılmasını ve topluluk düzeninin korunması adına uygun bir işlem uygulanmasını talep ediyorum.
işsizmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt