👑 CodeGreen 👑 | 🔥 Valorant Spoofer 🔥 | ✅ All Motherboard ✅

İlk yorumum yukarıda.

İKİNCİ YORUM VE GÜNCELLEME.

Dün satın alımı gerçekleştirdik. Hocam öncelikle denemem lazım ama ben val5 yedim, 4-5 saat sonunda bana ban atıyor bazen 1 gün de atıyor dedim. Adam 30 günlük keyi attı buyur kardeşim 30 günlük keyin dedi. iban at parayı atayım dedim. adam diyor ki sen dene çalışırsa atarsın parayı onu hallederiz diyor :D
bende kendisinin billurlarını betondan heykel ile antalyanın bir köşesine dikme kararı aldım.
Sorunsuz çalışmakta.

DİPNOT!
Burası önemli : Kullandığınız hilenin hwidkeyine zarar vermiyor.
Yani bu programı kullandığınızda bilgisayarı her açtığınızda spoof atmanız gerekiyor 30 saniyelik bir işlem yapacaksınız.
Sonra gidip hile developerinizden hwidkey reset yapmanız gerekiyor demiştim.
onu unutun. dün gördüm ki hile programının hwid keyine zarar vermeden hallediyor bu işlemi. e daha ne olsun.

Alacak arkadaşlara öneririm.
Başarılı program- Başarılı satıcı.,

Tekrar Dipnot: İlk kullanımda format bios up- sonrasında her ban yediğinizde sadece bios up - formata gerek yok.
Güncel yorumun için teşekkürler :)

İlk yorumum yukarıda.

İKİNCİ YORUM VE GÜNCELLEME.

Dün satın alımı gerçekleştirdik. Hocam öncelikle denemem lazım ama ben val5 yedim, 4-5 saat sonunda bana ban atıyor bazen 1 gün de atıyor dedim. Adam 30 günlük keyi attı buyur kardeşim 30 günlük keyin dedi. iban at parayı atayım dedim. adam diyor ki sen dene çalışırsa atarsın parayı onu hallederiz diyor :D
bende kendisinin billurlarını betondan heykel ile antalyanın bir köşesine dikme kararı aldım.
Sorunsuz çalışmakta.

DİPNOT!
Burası önemli : Kullandığınız hilenin hwidkeyine zarar vermiyor.
Yani bu programı kullandığınızda bilgisayarı her açtığınızda spoof atmanız gerekiyor 30 saniyelik bir işlem yapacaksınız.
Sonra gidip hile developerinizden hwidkey reset yapmanız gerekiyor demiştim.
onu unutun. dün gördüm ki hile programının hwid keyine zarar vermeden hallediyor bu işlemi. e daha ne olsun.

Alacak arkadaşlara öneririm.
Başarılı program- Başarılı satıcı.,

Tekrar Dipnot: İlk kullanımda format bios up- sonrasında her ban yediğinizde sadece bios up - formata gerek yok.
Her banda formata ihtiyaç olmadığına kesin emin miyiz?

Her banda formata ihtiyaç olmadığına kesin emin miyiz?
bu sorunun cevabı spooferin çalışma mantığında gizli.
Değiştiriyor mu gizliyor mu ?
BU spoofer gizliyor. ayrıca ilk kurulumu gerçekleştirdiğimiz 1. işlem diye belirttikleri işlem sisteme bir driver kuruyor ve henüz windows açılmadan bilgileri gizliyor. sonra her açılışta yaptığımız 2nci işlem ise mac gibi kalan bilgileri sıfırlıyor ve rasgele atıyor. yani iki işlemli bir spoofer.

ŞU DETAY ÇOK ÖNEMLİ. NORMALDE WİNDOWS AÇILDIĞINDA VANGUARD KAPATIRSANIZ TEKRAR BİLGİSAYARI BAŞLATMADAN OYUNU ÇALIŞTIRAMAZSINIZ. SİZE YENİDEN BAŞLATMANIZI SÖYLER.
ANCAK BU SPOOFERİ YAPARKEN VANGUARDI KOMPLE BYPASS YAPIP KAPATIYOR SONRA VANGUARD TEKRAR ÇALIŞTIĞINDA OYUNA GİREBİLİYORSUNUZ. ZATEN OLAY DA BURADA GİZLİ. SPOOFERİ VANGUARDI KAPATIP YAPMASINDA GİZLİ. VANGUARD AÇIKKEN DEĞİL KAPALIYKEN YAPIYOR. VANGUARDI KENDİSİ KAPATIYOR. SONRA VALORANT TIKLAYINCA VANGUARDI GERİ ÇALIŞTIRIYOR. ANCAK OYUNA RESTART ATMADAN GİRMEMESİ GEREKİRKEN GİRİYOR. NASIL YAPTILAR BİLEMİYORUM.

ilk kurulumda yapılması gerekenler.

BİOS UP DOWN +
FORMAT +
DEFENDER CONTROL+
MÜMKÜNSE WUB (Developer gerek olmadığını söylüyor ama bence gerek var.) +
SPOOFER 1 VE 2 SEÇENEKLERİ.

Ban yemeden önce her sistem, açılışında.
SADECE SPOOFER 2. SEÇENEK
(Ayrıca kullandığınız overwolf ya da blitz gibi programlar varsa spoofer bunları kapatmaz. bunları manuel kapatıp 2.seçeneği çalıştırın. ancak vanguard ve riotu komple devre dışı bırakıp spooferi atıyor)

Ban yedikten sonra yapmanız gereken
SADECE BİOS UP/DOWN YA DA AYNI SÜRÜMÜ TEKRAR KURMAK +
SPOOFER 1 VE 2.SEÇENEKLERİ

image.png

Merhaba, CodeGreen olarak Spooferımızı üzün süredir test ediyoruz ve testler başarı ile sonuçlandı.Disk serial numaraları dahil, bilgisayarınıza ait tüm serialleri değiştirir. RAID gibi karışık işlemlere gerek kalmaz.CodeGreen spoofer sisteminizi analiz ederek anakart modelinize göre size gerekli olan methodu uygular, her anakart modelinde değişmesi gereken değerler ve metodoloji farklıdır.Daha detaylı bilgi için adresimizden ticket oluşturabilirsiniz.

Fiyat : 500TL (Aylık)
Ödeme yöntemleri : Crypto,Kredi-Banka kartı.
Site :
Discord adresimiz :

Yakın zamanda CodeGreen ekibi olarak Pixelbot ve ESP satışlarınada başlayacağız takipte kalın.
Format ve biossuz yolu var mı

Beni neden banladınız aga dc'den spoofer satın almak istemiştim :uwot::uwot: @PLEISTOCENE

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt