Uniks
Efsane Üye
daha ne isteriz ki ?Serialleri gizledigi(birnevi sildigi) için olabilir hilenin hwidine zarar vermemesi
daha ne isteriz ki ?Serialleri gizledigi(birnevi sildigi) için olabilir hilenin hwidine zarar vermemesi
Güncel yorumun için teşekkürlerİlk yorumum yukarıda.
İKİNCİ YORUM VE GÜNCELLEME.
Dün satın alımı gerçekleştirdik. Hocam öncelikle denemem lazım ama ben val5 yedim, 4-5 saat sonunda bana ban atıyor bazen 1 gün de atıyor dedim. Adam 30 günlük keyi attı buyur kardeşim 30 günlük keyin dedi. iban at parayı atayım dedim. adam diyor ki sen dene çalışırsa atarsın parayı onu hallederiz diyor
bende kendisinin billurlarını betondan heykel ile antalyanın bir köşesine dikme kararı aldım.
Sorunsuz çalışmakta.
DİPNOT!
Burası önemli : Kullandığınız hilenin hwidkeyine zarar vermiyor.
Yani bu programı kullandığınızda bilgisayarı her açtığınızda spoof atmanız gerekiyor 30 saniyelik bir işlem yapacaksınız.
Sonra gidip hile developerinizden hwidkey reset yapmanız gerekiyor demiştim.
onu unutun. dün gördüm ki hile programının hwid keyine zarar vermeden hallediyor bu işlemi. e daha ne olsun.
Alacak arkadaşlara öneririm.
Başarılı program- Başarılı satıcı.,
Tekrar Dipnot: İlk kullanımda format bios up- sonrasında her ban yediğinizde sadece bios up - formata gerek yok.
Her banda formata ihtiyaç olmadığına kesin emin miyiz?İlk yorumum yukarıda.
İKİNCİ YORUM VE GÜNCELLEME.
Dün satın alımı gerçekleştirdik. Hocam öncelikle denemem lazım ama ben val5 yedim, 4-5 saat sonunda bana ban atıyor bazen 1 gün de atıyor dedim. Adam 30 günlük keyi attı buyur kardeşim 30 günlük keyin dedi. iban at parayı atayım dedim. adam diyor ki sen dene çalışırsa atarsın parayı onu hallederiz diyor
bende kendisinin billurlarını betondan heykel ile antalyanın bir köşesine dikme kararı aldım.
Sorunsuz çalışmakta.
DİPNOT!
Burası önemli : Kullandığınız hilenin hwidkeyine zarar vermiyor.
Yani bu programı kullandığınızda bilgisayarı her açtığınızda spoof atmanız gerekiyor 30 saniyelik bir işlem yapacaksınız.
Sonra gidip hile developerinizden hwidkey reset yapmanız gerekiyor demiştim.
onu unutun. dün gördüm ki hile programının hwid keyine zarar vermeden hallediyor bu işlemi. e daha ne olsun.
Alacak arkadaşlara öneririm.
Başarılı program- Başarılı satıcı.,
Tekrar Dipnot: İlk kullanımda format bios up- sonrasında her ban yediğinizde sadece bios up - formata gerek yok.
bu sorunun cevabı spooferin çalışma mantığında gizli.Her banda formata ihtiyaç olmadığına kesin emin miyiz?
Format ve biossuz yolu var mı
Merhaba, CodeGreen olarak Spooferımızı üzün süredir test ediyoruz ve testler başarı ile sonuçlandı.Disk serial numaraları dahil, bilgisayarınıza ait tüm serialleri değiştirir. RAID gibi karışık işlemlere gerek kalmaz.CodeGreen spoofer sisteminizi analiz ederek anakart modelinize göre size gerekli olan methodu uygular, her anakart modelinde değişmesi gereken değerler ve metodoloji farklıdır.Daha detaylı bilgi içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresimizden ticket oluşturabilirsiniz.
Fiyat : 500TL (Aylık)
Ödeme yöntemleri : Crypto,Kredi-Banka kartı.
Site :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord adresimiz :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yakın zamanda CodeGreen ekibi olarak Pixelbot ve ESP satışlarınada başlayacağız takipte kalın.
Discord profil fotoğrafından ötürü.Beni neden banladınız aga dc'den spoofer satın almak istemiştim @PLEISTOCENE
nolcak abi özgür bi ülkede yaşamıoz mu ben spooferi alıp cıkardım dc'denDiscord profil fotoğrafından ötürü.