CodeGreen
Silver Üye
Evet çalışır.Bios sürümü sadece 1 sürüme tekrar güncellenebiliyor başka sürümleri de var ama down edilmiyor msı anakart çalışır mı yine de?
Evet çalışır.Bios sürümü sadece 1 sürüme tekrar güncellenebiliyor başka sürümleri de var ama down edilmiyor msı anakart çalışır mı yine de?
a320 miBios sürümü sadece 1 sürüme tekrar güncellenebiliyor başka sürümleri de var ama down edilmiyor msı anakart çalışır mı yine de?
Ana kartınıza göre method değişikliği oluyor daha detaylı bilgi için discorddan ticket oluşturabilirsiniz.Temp mi
a320 mi
Bios sürümü monsterlarda sıkıntılıBios sürümü yükseltilebilen tüm sistemlerde çalışır.
Ondan dolayı müşteri hizmetlerinden bios sürümü isteyebilirsiniz bir önceki ve sonraki sürümümonster notebooklarda çalışıyor mu ?
Kanka bu hangi anakart hiçbi spoofer kaldıramadı söyle de aman almasın kimseSpooferi satın aldım ve test ettim. Benim Bilgisayarımda çalışmadı spooferlık sorun olduğunu düşünmüyorum benim bilgisayarda ban cidden çok zor kalkıyor. Arkadaşın ilgisi ve alakası çok iyiydi çalışmaz ise anında iade ediyor iyi günler umarım sizlerde çalışır