NezzyToricelli
Silver Üye
yeni hesap mı açıp girdin kanka sen ona göre bi kaç soru sorcamhile güzel elinize saglık admin
yeni hesap mı açıp girdin kanka sen ona göre bi kaç soru sorcamhile güzel elinize saglık admin
Ben fazla oynamadığım için main hesabımda açtım sorun olmadı ama ban yemeyeceği anlamına gelmezyeni hesap mı açıp girdin kanka sen ona göre bi kaç soru sorcam
Use Manual InjectorI cant Inject it always says cant find d3d12.dll.
Hile açıkken istediğin operatoru seçebilirsin ama hile kapalıyken farklı operatoru main yaparsan hileyle seçtiğin operator gidiyor.an bir şey anlamadım yani farklı bir operator seçersem
Videolu anlatım ekleyeceğim oradan adımları takip edebilirsin"modmap.exe ModernWarfare.exe d3d12.dll MWDLLv2.dll" yazıp introda injectledikten sonra crash yiyorum
bilgisayara restart attım ancak şuan da şöyle bir hata alıyorum "[error at C:\Users\jt239\source\repos\COD_Cleanup\modmap\modmap\map.cpp:131] module d3d12.dll does not having enough free trailing memory (C0000141)"
temp sildim tekrardan dediklerini yapıyorum bu seferde waiting execute diyor oyuna tıklıyorum direk kapanıyor
Programın İsmi : Vaizs unlock all tool
Önemli BİLGİLENDİRME : 1-) Hile fixlenebilir bu yüzden ban yiyebilirsiniz bu riski göz alarak kullandığınızı unutmayın.
2-) Oyunu pencereli moda alıp işlemleri yapınız Kesin Çalıştığı yöntem manuel yöntemdir.
3-) Hilenin Yapımcısı Farklı bir forum'dan Çalıştığı için Paylaşıyorum
1-)installdrivers.bat Dosyasını Yönetici olarak Çalıştırıyoruz.
2-)Warzone Açıyoruz hemen injection.bat Dosyasını Yönetici olarak Çalıştırıyoruz.
MANUEL YÖNTEM
1-)CMD'yi yönetici olarak çalıştırıyoruz
1-) CD yazıp verdiğim dosyaların konumu yazıyoruz
1-) Ardından warzone açıyoruz ve cmd ekranına direk şu kodu yazıyoruz " modmap.exe ModernWarfare.exe d3d12.dll MWDLLv2.dll "
İşlem bitmiştir Operatörlere bakmanız Yeterli olacaktır.
SSS
Ban yedirir mi ?
Her hile ban yedirir Bir gün fixlenecektir.
Silahlar ve Operatörler kalıcımı ?
Seçtiğin silahlar ve 1 Tane Operatör Değiştirmediğin Sürece kalıcıdır.
Hilede Virüs var
Bunun için Forum Yetkilileri kontrol edecektir Çalışıyor Tagını aldığında Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
(Anti virüs programları Her hileyi virüs olarak görür bu normal bi durumdur.)
Konuyu Beğenirseniz sevinirim.
Videolu anlatım gelecek yakında
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çalışıyor Tagını Görmeden İndirmeyin.