hindistanlilar girer hesabina onlar senin yerine oynar oyunu oyle bise varsabilmediğimden soruyom coc için hesabı bi siteye versem site oto kassa kendi kendine
varmı böyle bi şey harbiden
mantıklıhindistanlilar girer hesabina onlar senin yerine oynar oyunu oyle bise varsa
dediğin botta mantıklı bu arada hatırlayabilirsen süper olur vallaBu şey olayı var bir tane para birimi var adını hatırlamıyorum klanda ki bu yan evleri yükseltiyorsun, eğer onun parasını diyorsan onun için bot falan vardı sanırım bi aralar böyle söylentiler vardı ortalıkta bot ile kasıp satıyorlar hep, ama onun dışında oto saldırma vb yok ( Varsa da ben bilmiyorum )
Hatırlasam söylerim de onu yapanlar çok var ya satış sitelerinde bu yüzden hep bir sürü satıyorlar Not; Hatırladım bu yorumu yazarken başkent altınıydı evet onun için gezinirsen bence bulursun gibime geliyor. ( Bu arada böyle bir şey yaparsan indirdiğin de dikkatli ol virüs vb yeme )dediğin botta mantıklı bu arada hatırlayabilirsen süper olur valla
geçenlerde araştırmıştım github falan her yeri taradım yazılımını bulamadımHatırlasam söylerim de onu yapanlar çok var ya satış sitelerinde bu yüzden hep bir sürü satıyorlar Not; Hatırladım bu yorumu yazarken başkent altınıydı evet onun için gezinirsen bence bulursun gibime geliyor. ( Bu arada böyle bir şey yaparsan indirdiğin de dikkatli ol virüs vb yeme )