COC oto bot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sensuelle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sensuelle

Master Üye
İletişim
bilmediğimden soruyom coc için hesabı bi siteye versem site oto kassa kendi kendine
varmı böyle bi şey harbiden

Bu şey olayı var bir tane para birimi var adını hatırlamıyorum klanda ki bu yan evleri yükseltiyorsun, eğer onun parasını diyorsan onun için bot falan vardı sanırım bi aralar böyle söylentiler vardı ortalıkta bot ile kasıp satıyorlar hep, ama onun dışında oto saldırma vb yok ( Varsa da ben bilmiyorum )

cocda kascak ne var kral zaten 2 savaş yapıp inşaat yapıyon 4 5 günde bekliyon yani

Bu şey olayı var bir tane para birimi var adını hatırlamıyorum klanda ki bu yan evleri yükseltiyorsun, eğer onun parasını diyorsan onun için bot falan vardı sanırım bi aralar böyle söylentiler vardı ortalıkta bot ile kasıp satıyorlar hep, ama onun dışında oto saldırma vb yok ( Varsa da ben bilmiyorum )
dediğin botta mantıklı bu arada hatırlayabilirsen süper olur valla

dediğin botta mantıklı bu arada hatırlayabilirsen süper olur valla
Hatırlasam söylerim de onu yapanlar çok var ya satış sitelerinde bu yüzden hep bir sürü satıyorlar Not; Hatırladım bu yorumu yazarken başkent altınıydı evet onun için gezinirsen bence bulursun gibime geliyor. ( Bu arada böyle bir şey yaparsan indirdiğin de dikkatli ol virüs vb yeme )

Hatırlasam söylerim de onu yapanlar çok var ya satış sitelerinde bu yüzden hep bir sürü satıyorlar Not; Hatırladım bu yorumu yazarken başkent altınıydı evet onun için gezinirsen bence bulursun gibime geliyor. ( Bu arada böyle bir şey yaparsan indirdiğin de dikkatli ol virüs vb yeme )
geçenlerde araştırmıştım github falan her yeri taradım yazılımını bulamadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt