Satıyorum 💎clinvip.com.tr💎- ✅Discord Promo Satışı / Discord Boost Hizmeti ✅- 🔥Ucuz, Kaliteli, Güvenilir🔥

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sana nerden gelmiş bu özgüven? Biraz fazlaya kaçmış. Open Sourcedan ekmek çıkmayınca millete sallamaya mı başladın?
Kimsin bilmiyorum fakat kendi konunu kirletip kendi konunun altında kavga çıkartıp daha tanımadığın insanlara sataşıyorsun, istersen uzatma.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kimsin bilmiyorum fakat kendi konunu kirletip kendi konunun altında kavga çıkartıp daha tanımadığın insanlara sataşıyorsun, istersen uzatma.
Seni iyi tanırım. 15-14 yaşında pastersin.

Seni iyi tanırım. 15-14 yaşında pastersin.
Küçük bir çocuğun tekisin, kimin kim olduğunu aklını erdiremeyecek kadar küçüksün en azından. Gerekli sebeplerden yani, 24 Saatte bir öne çıkarma kuralının, kışkırtma ve hakaret kuralının ve kavga başlatmak, polemiğe girmek kuralının çiğnenmesinden dolayı seni raporladım. Sırf satış konunuza olan saygımdan dolayıysa buraya daha fazla yazıp kirletmeyeceğim. (Aynı zamanda mentalitemi korumak istiyorum.)

Küçük bir çocuğun tekisin, kimin kim olduğunu aklını erdiremeyecek kadar küçüksün en azından. Gerekli sebeplerden yani, 24 Saatte bir öne çıkarma kuralının, kışkırtma ve hakaret kuralının ve kavga başlatmak, polemiğe girmek kuralının çiğnenmesinden dolayı seni raporladım. Sırf satış konunuza olan saygımdan dolayıysa buraya daha fazla yazıp kirletmeyeceğim. (Aynı zamanda mentalitemi korumak istiyorum.)
Küçük çocuk diyorsun da kendine bir baksana. Discord'dan engel atıp buradan konuşmak senin erkekliğine yaraşıyorsa yapabilirsin.

konu altında gereksiz tartışmaya devam edecek misiniz problemlerini discorddan belirtebilirsiniz birbirinize.

konu altında gereksiz tartışmaya devam edecek misiniz problemlerini discorddan belirtebilirsiniz birbirinize.
Hocam kendisini tahmini 10 kere farklı farklı sebeplerle raporladım, lütfen genel bir tavır sergilemek yerine Rapor Bildirimlerine bakıp bir yaptırım uygular mısınız rahatsız oldum kendisinin kışkırtıcı, hakaret içerici kavgacı tavırlarından. Haksız olduğu bir sebepte mesaj yaptım, hatasının farkına varmayıp bana algıcı bir cevap verip haksız çıkıp beni küçümsemeye başladı da, konu da hiçbir şekilde haksız tarafım olmadığını ve de bilerek ağırdan alıp sadece açıklamalar ile cevap yaptığımı da belirtmek isterim.

Yüksek Kalite İle Devam Etmekteyiz. Konu Güncel
"CHEATGLOBAL" kodunu kullanarak %20 indirim alabilirsiniz. clinvip.com.tr için geçerlidir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt