ulan ben neroya dedim sana mı dedim ömer ciktirtme belanıYan hesap hoş geldin
şikayet kategorisine gir bak ergen kanıt bekliyormuş sesli güldüm @cukurkopek adam d0landırıcı gereğini yapın ban affından açılmış hesabıGerekli kanıtları bekliyorum. İyi forumlar.
https://cheatglobal.com/konu/clex-valorant-ueruenuen-calismamasi-ve-iade-yapmama.59850/Gerekli kanıtları bekliyorum. İyi forumlar.
Ürün sorunsuz bir şekilde teslim edildi kullanıcı PESP isimli spoofer'i kullandığını belirtti ve sadece o gün boş olabileceğini belirtti bende çözüm olarak HVCI bypass ve spoofer hediye edebileceğimi belirtmeme rağmen tehditkar bir şekilde şikayet konusu açacağını belirtti şuan ürün HVCI destekliyor daha önce desteklemiyordu.
Yan hesap yerine gerçek hesabınla gelşikayet kategorisine gir bak ergen kanıt bekliyormuş sesli güldüm @cukurkopek adam d0landırıcı gereğini yapın ban affından açılmış hesabı
aynen kanka USR Software > Nympex > CLEX > başka hangi isimleri kullandın rename atarkenÜrün sorunsuz bir şekilde teslim edildi kullanıcı PESP isimli spoofer'i kullandığını belirtti ve sadece o gün boş olabileceğini belirtti bende çözüm olarak HVCI bypass ve spoofer hediye edebileceğimi belirtmeme rağmen tehditkar bir şekilde şikayet konusu açacağını belirtti şuan ürün HVCI destekliyor daha önce desteklemiyordu.