babuska123789
Yeni Üye
vardır bi düzenek
Hayırlı olsun o zaman kolay gelsingeri dönüş yapıyorum beyler hiç pişman değilim cursorla 2 gündür uğraştığım esp sorununu claude ile 1 mesajda halletim
sağolHayırlı olsun o zaman kolay gelsin
aynı kartla 4. alışımBalına gelmiş diyelim reis
knk hangi modeli kullandin ve jailbreak nasil yapiyonuz amkgeri dönüş yapıyorum beyler hiç pişman değilim cursorla 2 gündür uğraştığım esp sorununu claude ile 1 mesajda halletim
ya bro sen kafadan kontak mısın amınakoyum zaten bunu kendi parasından alan adam 2-3 dolara bakar mı 50ye 100e bile bakmazKonu biraz komik ama onlar kuruşuna kuruşuna hesaplayıp kazandıkları için bizimde kuruşuna kuruşuna hesaplamamız lazım bu yuzden
tüm ülkelerin fiyat + tax değerlerini çekip güncel usd kuruna göre hesapladım aktif olarak vergilendirme olmayan ve en ucuz fiyatlandırma
olan ülke CA Canada.
Türkiye vergilendirme ve fiyat tablosu:
PRO Fiyat + Tax 5X Max Fiyat + Tax 20$ + 4$ = 24$ 100$ + 20$ = 120$
Kanada vergilendirme ve fiyat tablosu:
PRO Fiyat + Tax 5X Max Fiyat + Tax CA$28 + Tax yok = 19,86$ CA$140 + Tax yok = 99,33$
![]()
![]()
![]()
![]()
sonnet 4.6knk hangi modeli kullandin ve jailbreak nasil yapiyonuz amk
3 kere 5x max aldım 1 kere vergi ödedim gayette fark ediyor ayrıca 2-3 dolar değil 5x alıyorsan 21 dolar karda oluyorsun herkesi kendin sanmaya bro sen kafadan kontak mısın amınakoyum zaten bunu kendi parasından alan adam 2-3 dolara bakar mı 50ye 100e bile bakmaz