- İletişim

ayarladımbas bas ayarladin mi ordan claudelari
bu komiklik nerden geliyo yayok shift delete yap reis
ayarladımbas bas ayarladin mi ordan claudelari
bu komiklik nerden geliyo yayok shift delete yap reis
fazla güven vermedi bi bakıp öyle açıcam
cano ben anlamadım dcden yardım edebilir misin acabaMerhaba bugün başlıkta gördüğünüz gibi 9router aracılığı ile
Claude Code veya OpenCode üzerinden istediğiniz modeli sınırsız şekilde
nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimdeki sekmeye gelip bağlayabildiğimiz kadar hesap bağlıyoruz ÖZELLİKLE ANTIGRAVİTY ÇÜNKÜ İÇİNDE CLAUDE-GEMİNİ PRO MODELLERİ VAR
( 3-5 gmail bağlarsanız baaayaaaa rahat bi şekilde kota doldurmadan kodlama yapabiliyosunuz siz bitirmeden zaten yenileniyo hakkınız )
Hesapları bağladıktan sonra buraya gelip istediğimiz 3-4 tane baba modeli seçerek combo oluşturuyoruz.
Sonra
Bu URL'ye gidip ister claude code ister opencode, clawd, hermes, cursor,codex ne varsa oluşturduğunuz comboyu veya özel modeli seçerek kullanabiliyorsunuz
( Ben Claude Code'da hepsine combo modelimi bagladım ama siz antigravitynin verdiği opus ve sonnet hakkını burdan ayrı olarak claude code'a bağlayıp paralı abonelik varmışcasına kullanabilirsiniz.)
Hocam CLI'ı kurduktan sonra terminale girip claude config (ya da OpenCode kullanıyorsan onun ayar komutunu) yazıyorsun. Bu komut sana uygulamanın ayar menüsünü açacak.bu cli toolsdan sonra napıcağımı anlamadım config fln diyo da
abicim direk nasıl kullanılır vidoesu çeksene 2dkHocam CLI'ı kurduktan sonra terminale girip claude config (ya da OpenCode kullanıyorsan onun ayar komutunu) yazıyorsun. Bu komut sana uygulamanın ayar menüsünü açacak.
Orada 'Base URL' veya 'API Endpoint' yazan yere 9router'ınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkini yapıştıracaksın. 'API Key' sorunca da sk- yazıp gerisini klavyeye basarak salla gitsin (program sırf o kutu boş kalmasın diye istiyor, gerçek key'e gerek yok). En son da model olarak kendi hazırladığın 'Combo'yu seçiyorsun ve işlem bitiyor. Ondan sonra direkt kodlamaya başlayabilirsin.
bir saniye kendim en baştan yapçam nerde takıldınız bakçam
bekle ilk şu yer neresi nereden bahsediyorlar bakıyomabicim direk nasıl kullanılır vidoesu çeksene 2dk
claude kulanıyorum git bash üzeriden claude config yazıyorum yes ı trust this folder cıkıyor sonra ana yere atıyorHocam CLI'ı kurduktan sonra terminale girip claude config (ya da OpenCode kullanıyorsan onun ayar komutunu) yazıyorsun. Bu komut sana uygulamanın ayar menüsünü açacak.
Orada 'Base URL' veya 'API Endpoint' yazan yere 9router'ınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkini yapıştıracaksın. 'API Key' sorunca da sk- yazıp gerisini klavyeye basarak salla gitsin (program sırf o kutu boş kalmasın diye istiyor, gerçek key'e gerek yok). En son da model olarak kendi hazırladığın 'Combo'yu seçiyorsun ve işlem bitiyor. Ondan sonra direkt kodlamaya başlayabilirsin.
api key hatasi verio claude bendeHocam CLI'ı kurduktan sonra terminale girip claude config (ya da OpenCode kullanıyorsan onun ayar komutunu) yazıyorsun. Bu komut sana uygulamanın ayar menüsünü açacak.