- İletişim

bende anlamadım ya araçlar kısmına geliyorum geri gelmiyobu cli toolsdan sonra napıcağımı anlamadım config fln diyo da
bende anlamadım ya araçlar kısmına geliyorum geri gelmiyobu cli toolsdan sonra napıcağımı anlamadım config fln diyo da
bana web adresi verdi bitane ona girdimde garip bi hata kodu varbende anlamadım ya araçlar kısmına geliyorum geri gelmiyo
Merhaba bugün başlıkta gördüğünüz gibi 9router aracılığı ile
Claude Code veya OpenCode üzerinden istediğiniz modeli sınırsız şekilde
nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimdeki sekmeye gelip bağlayabildiğimiz kadar hesap bağlıyoruz ÖZELLİKLE ANTIGRAVİTY ÇÜNKÜ İÇİNDE CLAUDE-GEMİNİ PRO MODELLERİ VAR
( 3-5 gmail bağlarsanız baaayaaaa rahat bi şekilde kota doldurmadan kodlama yapabiliyosunuz siz bitirmeden zaten yenileniyo hakkınız )
Hesapları bağladıktan sonra buraya gelip istediğimiz 3-4 tane baba modeli seçerek combo oluşturuyoruz.
Sonra
Bu URL'ye gidip ister claude code ister opencode, clawd, hermes, cursor,codex ne varsa oluşturduğunuz comboyu veya özel modeli seçerek kullanabiliyorsunuz
( Ben Claude Code'da hepsine combo modelimi bagladım ama siz antigravitynin verdiği opus ve sonnet hakkını burdan ayrı olarak claude code'a bağlayıp paralı abonelik varmışcasına kullanabilirsiniz.)
hocam api key oluşturdum sonra napıcam endpointen ilk defa yaptıgım bişey hiçbirşey bilmiyorumendpointten api key olustur
Claude Opus
Claude Sonnet
Claude Haiku
kisimlarinda olusturdugun kombinasyonu sec save bas sonra powershell ac
$env:ANTHROPIC_BASE_URL="http://127.0.0.1:20128/v1"
$env:ANTHROPIC_API_KEY="api_key"
claude
yaz enterla devam et iste
dosya okuyor mu sendereisim en yaptım hesp bağladım bi tek sonra baladığım hesaplara giridm değştir dedim limit bitti amk nasıl çalışıyor bu ya
endpointten sonra araclara git claudeye basshocam api key oluşturdum sonra napıcam endpointen ilk defa yaptıgım bişey hiçbirşey bilmiyorum
bastım apply emi bascam napcamdosya okuyor mu sende
endpointten sonra araclara git claudeye bass
yok shift delete yap reisbastım apply emi bascam napcam
bas bas ayarladin mi ordan claudelaribastım apply emi bascam napcam