Claude Code'u Ücretsiz ve Sınırsız Kullanalım

Merhaba bugün başlıkta gördüğünüz gibi 9router aracılığı ile
Claude Code veya OpenCode üzerinden istediğiniz modeli sınırsız şekilde
nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım.

Resimdeki sekmeye gelip bağlayabildiğimiz kadar hesap bağlıyoruz ÖZELLİKLE ANTIGRAVİTY ÇÜNKÜ İÇİNDE CLAUDE-GEMİNİ PRO MODELLERİ VAR
( 3-5 gmail bağlarsanız baaayaaaa rahat bi şekilde kota doldurmadan kodlama yapabiliyosunuz siz bitirmeden zaten yenileniyo hakkınız )

Hesapları bağladıktan sonra buraya gelip istediğimiz 3-4 tane baba modeli seçerek combo oluşturuyoruz.

sonra

Bu URL'ye gidip ister claude code ister opencode, clawd, hermes, cursor,codex ne varsa oluşturduğunuz comboyu veya özel modeli seçerek kullanabiliyorsunuz

( Ben Claude Code'da hepsine combo modelimi bagladım ama siz antigravitynin verdiği opus ve sonnet hakkını burdan ayrı olarak claude code'a bağlayıp paralı abonelik varmışcasına kullanabilirsiniz.)
kanka ben çok anlamadım discord verirmisin

9router çok kötü çok sık hata alabiliyon kolayca omni kullanıyorum 2 aydır 1 hata almadım 9routerda bir kaç günde bir hata alıyordum bıkmıştım iyki geçtim
ben çözemedim omnirouteri karmasık ya bagla diyom tamam diyor giriyom seciyom felan yok atamıyorsun mesaj karışk 9 routerin kullanımı kolay die öyle diyom ama haklısın evet 9router çöpleşmeye başladı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt