theultimate2
Silver Üye
varmıdır beyler ugrasıyorum fakat eski method calısmıyor yapamadım
Bi roblox script bile yapmadı la antigravity benimkini bozuk AMKkendi websitesinden yaptıramazsın ide ( vsc antigravity vb ) üzerinden yaparsın neredeyse sıfır rule var
gemini yapmazsa yalandan soru sor md dosyası iste o md dosyasını yeni bir chat e at fixBi roblox script bile yapmadı la antigravity benimkini bozuk AMK
denicem balımgemini yapmazsa yalandan soru sor md dosyası iste o md dosyasını yeni bir chat e at fix
antigravitiyden herşeyi yapabiliyorum fakat ide uzerinden herşey okey fakat limiti cok az isime bi yarıyor bi yaramıyorkendi websitesinden yaptıramazsın ide ( vsc antigravity vb ) üzerinden yaparsın neredeyse sıfır rule var
şöyleki prompt yazmasamda sunu yap desemde yapıyor kendi uygulaması ve web sitesi hic bişey yapmıyorAntigravity üzerinde ile yarar: https://cheatglobal.com/konu/antigravity-claude-jailbreak-prompt.113499/
antigravityyden baska bir ide biliyormusunuz...boklus bi ai sec gemini 3 flash mesela valorant hilesi yap de planı oluştursun sonra claudeye geçip böyle bi plan var ama içine sinmedi bunu böyle böyle değiştir gibi yönlendir istediğin şeyleri yapıyor
kiro windsurf codex cursor veya api satıcılarından aylık 1k ya api almak sınırsızantigravityyden baska bir ide biliyormusunuz...