Clash royale için hile varmı free

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CodeWare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende Brawl Stars için hile arıyordum en son ... adın da bir yere vardım orada elemanlar Royale hilesi de satıyormuş (Sadece karşı rakibin iksirini kullanınca ne kadar kaldığını gösteriyor) Reklam olmasın diye adını yazmadım ama istiyorsan dm den yazabilirim.

Bende Brawl Stars için hile arıyordum en son ... adın da bir yere vardım orada elemanlar Royale hilesi de satıyormuş (Sadece karşı rakibin iksirini kullanınca ne kadar kaldığını gösteriyor) Reklam olmasın diye adını yazmadım ama istiyorsan dm den yazabilirim.
O hile sayılır mı amk? Mal değilsen adamın iksir’ini zaten takip edersin.

zaten oyunda normalde gözükmüyor mu adamın iksiri hesaplayamıyon mu attıgı seyleren

Evet clash royale için hile varmı mesela otomatik oynicak bot en iyi kararları vericek ? Free
ya vardi tale royale falan ama gecen updatede parali hale geldi suan sanirsam yok yine de kontrol etmeni oneririrm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt