Dosyayla Config Paylaşmakta neymiş, Yıl 2023 Tek Bir Kodla Paylaşabilceksiniz Artık , Video:
Satın alamk isteyenler hile satış alanında 1-2 konu var
müziği özel olarakmı seçtiniz acaba
Dosyayla Config Paylaşmakta neymiş, Yıl 2023 Tek Bir Kodla Paylaşabilceksiniz Artık , Video:
Satın alamk isteyenler hile satış alanında 1-2 konu var
loader kontrol ediyo pc nde alizade çalmasa açılmıyomüziği özel olarakmı seçtiniz acaba
knkm sende bi valorant wolftü kılan vslik bi hile cıkarda bakalım satışlar nasıl gidiyor xD En Son Konundaki Fİyatlar Cok TuzluyduAh lan 2016' da yaptığım CS:GO projesi geldi aklıma Onda da benzer mantıkla config sistemi yapmıştım (Grenade Helper vs için). Güzel olmuş eline sağlık ama zaten özellikler o kadar karmaşık veya fazla değil, bu sisteme gerek var mıydı bilemedim.
hocam siz o fiyatlara tuzlu diyorsunuzda ek olarak birde hilenin çalışması için dma cihazı alıcaksınızknkm sende bi valorant wolftü kılan vslik bi hile cıkarda bakalım satışlar nasıl gidiyor xD En Son Konundaki Fİyatlar Cok Tuzluydu
kanki bildiğin bir free mysql varmı only olursada olur free hosting veren firmalar veriyorlar fakat uzaktan bağlantı yapamıyorsuncanım çıktı sql de 74 özeliğe yer açmayada yapmayada falan ama iyi oldu insanlar soruyodu eklicenmi diye bende farkım olsun diye dosya yoluyla değil server yoluyla yaptım bitane, bu yaptığğım basic php, sql, c++ bilgisinden ibaret aslında sadece yaratıcılık ve zaman lazım
kanki bildiğin bir free mysql varmı only olursada olur free hosting veren firmalar veriyorlar fakat uzaktan bağlantı yapamıyorsun
Türkiye için tuzlu olabilir ama global piyasa için ucuz bile çünkü Lineup Helper gibi birçok özellik + DMA için kusursuz optimizasyon varknkm sende bi valorant wolftü kılan vslik bi hile cıkarda bakalım satışlar nasıl gidiyor xD En Son Konundaki Fİyatlar Cok Tuzluydu
tcp + fileBu forumda yazdıklarını anlamak için tekrar tekrar okuduğum tek kişi sensin. Ne dedin burada be kardeşim Cloud Config' i zaten SQL kullanmadan yapmak saçma ve yavaş olur. Wdym bro
Kanki çok sağol api şeklinde yapıyorum fakat illaki bir mysql lazım oluyordu sağol . Evet database bilgileri var fakat zaten ana uygulamaya koymuyorum. Arkada çalışan uygulamadan çekecek, bilgisi yoksa çok sıkıntı çıkmaz obf ile uraşır birde ama yinede sağol baya işeme yarıyacakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buyur kanka ama sana tavsiye etmem pc de yürütülcek bi kodla bunlara erişmeni çünkü username vb kolay bulunabilir, eğer pc de yapcağın bi uygulama gibi bişey için istiyosan php api yap öyle eriş erişeceğine