Claras External Hilemin Yeni Config Sistemini Puanlayın!

CrazyClara

Uzman Üye
Dosyayla Config Paylaşmakta neymiş, Yıl 2023 Tek Bir Kodla Paylaşabilceksiniz Artık , Video:

Satın alamk isteyenler hile satış alanında 1-2 konu var

Ah lan 2016' da yaptığım CS:GO projesi geldi aklıma :D Onda da benzer mantıkla config sistemi yapmıştım (Grenade Helper vs için). Güzel olmuş eline sağlık ama zaten özellikler o kadar karmaşık veya fazla değil, bu sisteme gerek var mıydı bilemedim.

mouseyi sürekli yuvarlak çevirmenden tilt oldum :youdieman:

Ah lan 2016' da yaptığım CS:GO projesi geldi aklıma :D Onda da benzer mantıkla config sistemi yapmıştım (Grenade Helper vs için). Güzel olmuş eline sağlık ama zaten özellikler o kadar karmaşık veya fazla değil, bu sisteme gerek var mıydı bilemedim.
canım çıktı sql de 74 özeliğe yer açmayada yapmayada falan ama iyi oldu insanlar soruyodu eklicenmi diye bende farkım olsun diye dosya yoluyla değil server yoluyla yaptım bitane, bu yaptığğım basic php, sql, c++ bilgisinden ibaret aslında sadece yaratıcılık ve zaman lazım

canım çıktı sql de 74 özeliğe yer açmayada yapmayada falan ama iyi oldu insanlar soruyodu eklicenmi diye bende farkım olsun diye dosya yoluyla değil server yoluyla yaptım bitane
Bu forumda yazdıklarını anlamak için tekrar tekrar okuduğum tek kişi sensin. Ne dedin burada be kardeşim :D Cloud Config' i zaten SQL kullanmadan yapmak saçma ve yavaş olur. Wdym bro o_O

Bu forumda yazdıklarını anlamak için tekrar tekrar okuduğum tek kişi sensin. Ne dedin burada be kardeşim :D Cloud Config' i zaten SQL kullanmadan yapmak saçma ve yavaş olur. Wdym bro o_O
sql kulanmak yerine zamanında sql kulanmayı bilmiyip .txt ye teker teker kaydeden salaklarda tanıdım ben malesef öyle insanlarda var :D

Hoş yenilik ama csgo hileleri gibi bir sürü ayar olmadığı için çok gerek yok bence ama olması eksi değil güzel

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt