Çalışıyor Chess.com V2 Hack/Hile | Best Move 2025

re
Status: 22.04.2025 UNDETECTED

Açıklama
Chess.com, satranç oynamak isteyenler için çevrimiçi bir platformdur. Oyuncular burada dünyanın dört bir yanından rakiplerle gerçek zamanlı veya sırayla satranç oynayabilir. Ayrıca taktik bulmacalar, öğretici videolar ve analiz araçları ile satranç becerilerini geliştirme imkânı sunar. Hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey oyuncular için uygun içerikler barındırır.
Bu yüzden yeni bir hack yayınlamaya karar verdim. İşte birçok temel özelliğe sahip hile keyfini çıkarın. Oyunun bağlantı adresini aşağıda verdim.

Features Cheat Özellikleri

Auto Play
En iyi Hamle

Menü Görsel

image.png

image.png

Hile Nasıl Kullanılır?
1- Aşağıda verdiğim kullanıcı komut dosyasını indirin ve Tampermonkey uzantısına ekleyin
2- Chess.com oyununu girin hile menüsü En aşşağıdadır
3- Hile açılmazsa Sayfayı yenileyin hile açılacaktır.
Not : Tampermonkey uzantısı tarayıcınızda ekli değilse aşağıda forum konu linki mevcut
Bu uzantı sayesinde Web Tarayıcı hileleri çalışıyor.

How to Use Cheat?
1-
Download the user script I have given below and add it to the Tampermonkey extension
2- Enter the Chess.com game, the cheat menu down in the page
3- If the cheat does not open, refresh the page, the cheat will open.
Note: If the Tampermonkey extension is not installed in your browser, there is a forum topic link below.
Thanks to this extension, Web Browser cheats work.

Hile Komut Dosyası - Cheat script

Forum konu -Tempermonkey- Forum topic
https://cheatglobal.com/konu/tampermonkey-uzantisi-tuem-tarayicilara-ekleme-ve-ayarlar.28196/

Oyun Baglantı adresi

Game Link
reis şuan denedim çalışmıyor neden

Bunu deneyin 2 gün önce çalışıyordu

Status: 22.04.2025 UNDETECTED

Açıklama
Chess.com, satranç oynamak isteyenler için çevrimiçi bir platformdur. Oyuncular burada dünyanın dört bir yanından rakiplerle gerçek zamanlı veya sırayla satranç oynayabilir. Ayrıca taktik bulmacalar, öğretici videolar ve analiz araçları ile satranç becerilerini geliştirme imkânı sunar. Hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey oyuncular için uygun içerikler barındırır.
Bu yüzden yeni bir hack yayınlamaya karar verdim. İşte birçok temel özelliğe sahip hile keyfini çıkarın. Oyunun bağlantı adresini aşağıda verdim.

Features Cheat Özellikleri

Auto Play
En iyi Hamle

Menü Görsel

image.png

image.png

Hile Nasıl Kullanılır?
1- Aşağıda verdiğim kullanıcı komut dosyasını indirin ve Tampermonkey uzantısına ekleyin
2- Chess.com oyununu girin hile menüsü En aşşağıdadır
3- Hile açılmazsa Sayfayı yenileyin hile açılacaktır.
Not : Tampermonkey uzantısı tarayıcınızda ekli değilse aşağıda forum konu linki mevcut
Bu uzantı sayesinde Web Tarayıcı hileleri çalışıyor.

How to Use Cheat?
1-
Download the user script I have given below and add it to the Tampermonkey extension
2- Enter the Chess.com game, the cheat menu down in the page
3- If the cheat does not open, refresh the page, the cheat will open.
Note: If the Tampermonkey extension is not installed in your browser, there is a forum topic link below.
Thanks to this extension, Web Browser cheats work.

Hile Komut Dosyası - Cheat script

Forum konu -Tempermonkey- Forum topic
https://cheatglobal.com/konu/tampermonkey-uzantisi-tuem-tarayicilara-ekleme-ve-ayarlar.28196/

Oyun Baglantı adresi

Game Link
Menü gelmiyor artık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt