Çözüldü Checker yapıyorum ama hesap düşmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZymbaJR

Uzman Üye
Beyler checker yapıyorum openbullet den falan hits 0 yazıyor hits 1 veya 20 yazsa bile hesaplara girmiyor başka checker deniyorum hiç biri hesap düşürmüyor sizde sorun nerededir?

Zamanında sentry mba ile uğraşırdım bana da bi arkadaşım öğretmişti her gün binlerce lol hesabı çekerdi (bir tanesini 5 yıl kullandım) çeşitli dork combo, word, proxy programlarını paket halinde internette paylaşıyorlar onlardan bulabilirsen sağlam bir tanesini baya işine yarar diğer türlü internette bulduğun combolarla proxylerle bir şey yapamazsın 1-2 tane çıkar onlar da sağlam olmaz.

Leecher ile kendin üretip yap ben üretip paylaşıyordum sitede hiç kullanmadan diğer sitelerdeki paylaşımları bilmem çok nadir 1 2 yerden alıyodum oda 1 gün içinde atılmışsa vb. Dediğim gibi X-Slayer Leecher indir combolist oluştur. Oluşturacağın combolist ile ilgili keywordsler çok önemli

hacım video çekme şansınız mı var mı hem herkez için iyi olur bence

X-Slayer leecher kullanımı fazlasıyla basit bi program videoya ihtiyacın yoktur indirdiğin yerlerde gerekli keywordleri yanında veriyor ama o programı da bir çok kişi kullandığından 1 günlük combolist bile senden önce bir çok kişi tarafından checklenmiş olacak :D

X-Slayer leecher kullanımı fazlasıyla basit bi program videoya ihtiyacın yoktur indirdiğin yerlerde gerekli keywordleri yanında veriyor ama o programı da bir çok kişi kullandığından 1 günlük combolist bile senden önce bir çok kişi tarafından checklenmiş olacak :D

Deneyim hocam bi allak bullak işler bunlar

Kendin dork yazmayı ve sitelerden mail:pass id:pass şeklinde combolist çıkarmayı öğren en sağlıklısı o olur sana özel combolist çıkar ortaya hiçbiri denenmemiş taptaze :d

Yok hocam olmuyor kendi combomu da yapsam bulmuyor bide almanyada yaşıyorum internetim de iyi anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt