Çözüldü CheatRU Cixcocuk97 Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar,

Arkadaşın Key'i olağandan uzun bir zamanda teslim edilmiştir. Bu süreç'de kendisi ile sürekli iletişimde kalıp bir mağduriyet yaratmama adına zaman istenmiştir ve kendisi ile anlaşılmıştır.

Key kendisine teslim edildiğinde ise CA'dan kullandığı hileden dolayı hwid ban yemiş ve format atamadığı için bizim hilemizi kullanamayacağını iade istediğini belirtmiştir ancak böyle bir durum bizde değil hiçbir yerde söz konusu değildir.

Kendisine key teslim edilmeden önce iadesinde ısrarcı olsaydı iadesi tamamen yapılırdı. Key teslim edildiği için şuan iadesi %50 üzerinden yapılmıştır.

Sektörde key TESLİMAT'ından sonra kullanılmış kullanılmamış önemli değil %10 bile iade yapacak kimsecikler yoktur.

Kendisini herhangi bir d0landırma söz konusu değildir , hile vaat ettiklerini yapmaktadır ve aktif olarak çalışmaktadır, kendisi bilgisayarına format atıp hilesini kullanabilir.

Kendi bilgisayarında olan bir problemden dolayı bize şikayetçi olması bir gariptir, şikayetçi olabileceği nokta geç teslimat noktasıdır ancak onda da müşteriyle sürekli iletişimdeydik kimseye zorla birşey yaptırmadık bekletmedik.

İyi çalışmalar.

Bu arada bilgisayarıma bağlanan developer de Türk bir developer değildi yabancıydı ve 1 key = 1 pc yazıyordu büyük ihtimalle aynı key başkasına da satılmış olabilir.
Olm bide public hileye kaynak koduna erişebiliyoz demiş Puahhaha yarılıyom şunları görünce 🤣🤣🤣🤣

ahhahahaha bu bf nin hazır olduğunu belirttiği tarih , bu da iademi istediğim tarih nasıl key aktif edildikten sonra iade istemiş olabilirim şu konuyu dikkatli okuyan birisi hala yalan söylediğini anlamıştır.

Merhabalar,

Arkadaşın Key'i olağandan uzun bir zamanda teslim edilmiştir. Bu süreç'de kendisi ile sürekli iletişimde kalıp bir mağduriyet yaratmama adına zaman istenmiştir ve kendisi ile anlaşılmıştır.

Key kendisine teslim edildiğinde ise CA'dan kullandığı hileden dolayı hwid ban yemiş ve format atamadığı için bizim hilemizi kullanamayacağını iade istediğini belirtmiştir ancak böyle bir durum bizde değil hiçbir yerde söz konusu değildir.

Kendisine key teslim edilmeden önce iadesinde ısrarcı olsaydı iadesi tamamen yapılırdı. Key teslim edildiği için şuan iadesi %50 üzerinden yapılmıştır.

Sektörde key TESLİMAT'ından sonra kullanılmış kullanılmamış önemli değil %10 bile iade yapacak kimsecikler yoktur.

Kendisini herhangi bir d0landırma söz konusu değildir , hile vaat ettiklerini yapmaktadır ve aktif olarak çalışmaktadır, kendisi bilgisayarına format atıp hilesini kullanabilir.

Kendi bilgisayarında olan bir problemden dolayı bize şikayetçi olması bir gariptir, şikayetçi olabileceği nokta geç teslimat noktasıdır ancak onda da müşteriyle sürekli iletişimdeydik kimseye zorla birşey yaptırmadık bekletmedik.

İyi çalışmalar.
Özel driverle teslim ediyoruz private hile felan demişsin, kaynak kodlarına erişimimiz var dediğin yerde patladım. Ücretin tamamını iade etmen gerekir çünki karşıdaki kişiye yanıltıcı ürün satmışsın fecurity bilinen bir firma ve ürünlerini global alanda satışa sunuyor bir çok reselleri var. Şu an almak istesem 900-1200tl arasında alabileceğim bir ürün. Ve sen kaynak kodlarına felan eriştiğinizden bahsediyorsun çocuk kandırmaya çalışıyorsun. İşin doğrusunu desene kardeşim 1000tl lik ürünü ben sana 2000 e sattım başkasından aldım aracılık yaptım sana da karımı iade ettim :)

ahhahahaha bu bf nin hazır olduğunu belirttiği tarih , bu da iademi istediğim tarih nasıl key aktif edildikten sonra iade istemiş olabilirim şu konuyu dikkatli okuyan birisi hala yalan söylediğini anlamıştır.
Az önce de bir şikayet konusu vardı o da değişik bir konuydu gerçekten bu çoluk çocuk tayfa insanları scamlemeye çalışıyor sürekli acilen bu tarz kişiler forumdan banlanmalı. Yanıltıcı ürün satıyorlar yada başka bir şey yapıyorlar ve iade politikası felan uyduruyorlar yırtmaya çalışıyorlar. Hakkını sonuna kadar aramanı tavsiye ederim diğer konulara da bunu yazdım eğer ücret iadeni usülünce yapmazsa nitelikli dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulun 15 dakikanı alır. Gerçekten sonuç alırsın 1 yıl sonra ödediğin ücretin 2-3 katını talep edersin uzlaşmak için daha önce yaşadım ve aldım da.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yürürlükte olan karar

@Cixcocuk97 ücretin kalan kısmını iade etmeniz için tanınan süre 24 saattir

@LucianoWilson 24 saatin sonunda iade edildi / edilmedi konusunda beni bilgilendirin lütfen

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Cixcocuk97 / @LucianoWilson ikili arasında belirlenen iade günü ayın 17 si olarak belirlenmiştir.

Bundan dolayı konu kapatılmıştır iyi forumlar

iade işlemi sorunsuz yapıldığı için konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt