Cheatglobale devrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanobezi

Platinum Üye
İletişim
merhabalar şimdi bildiğiniz üzere cheatglobalde emoji kıtlığı var bende bu olaya şöyle bir çözüm buldum kendimce siteye girip istediğiniz kartı kopyalayıp burada resim olarak kullanabilirsiniz.
ve şuan aklıma gelen kartları yaptım istek üzerine kart yaparım sadece ufak detay vermeniz yeter bekliyorum sizi.

site:

örnekler
s2546h7.png

riny7f9.png

4333gbl.png

dveqt51.png

3m7s9q6.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
merhabalar şimdi bildiğiniz üzere cheatglobalde emoji kıtlığı var bende bu olaya şöyle bir çözüm buldum kendimce siteye girip istediğiniz kartı kopyalayıp burada resim olarak kullanabilirsiniz.
ve şuan aklıma gelen kartları yaptım istek üzerine kart yaparım sadece ufak detay vermeniz yeter bekliyorum sizi.

site:

örnekler
s2546h7.png

riny7f9.png

4333gbl.png

dveqt51.png

3m7s9q6.png
10 yaşında anti kemalist kardeşim benim 🙏🥀

site:

örnekler
s2546h7.png

riny7f9.png

4333gbl.png

dveqt51.png

3m7s9q6.png
şu sondaki koparttı

site:

örnekler
s2546h7.png

riny7f9.png

4333gbl.png

dveqt51.png

3m7s9q6.png
7wvdasx.png

anti kemalistle osmanlı ne alaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt