CheatGlobal Yeni UI Projesi ve Sektörel Genişlemeyle Adım Atıyor

CheatGlobal olarak artık çok daha büyük bir atılımın ve yeni bir projenin hazırlığı içerisindeyiz.

Hepinizin bildiği gibi CheatGlobal; dost, rakip veya düşman ayrımı yapmadan, cheat sektöründe yer alan herkese kapılarını açmayı benimsemiş bir platformdur. Bu sektöre gönül vermiş, emek vermiş ve üretmeye çalışan herkesin statüsü ne olursa olsun burada kendisine bir yer bulabilmesini istiyoruz. Burası yöneticilere, yetkililere veya herhangi bir kişiye ait bir platform değildir. CheatGlobal, topluluğuna ait bir platformdur. Üyelerimizin, saygı sınırlarını aşmadan yöneticileri ve moderatörleri eleştirebilmesi; gerektiğinde yönetim içerisinde değişiklikler yapılmasını talep edebilmesi ve platformun geleceği hakkında söz sahibi olabilmesi bizim için son derece önemlidir. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarının temelinde de bu özgürlük anlayışı yatıyor. Diktatörce bir yönetim anlayışından uzak, topluluğun fikirlerini önemseyen ve üyelerinin özgürlüğünü koruyan bir forum olmayı hedefledik. Bunun sonucunda CheatGlobal, bilgi ve deneyim açısından güçlü toplulukları, birçok siteyi ve platformu geride bırakmayı başardı.

Şimdi Sırada Daha Büyük Bir Proje Var​

Yeni projemizde hedefimiz, Türkiye'den başlayarak Rusya ve Avrupa'ya kadar uzanan çok daha geniş bir kapı oluşturmak. Bunun için kapsamlı bir UI projesi hazırlıyoruz. Bu sistem sayesinde sektörde kendisine bir yer edinmek isteyen kişiler, belirli kurallar ve yönetim kontrolleri altında kendi topluluklarını oluşturabilecek. Paylaşılan içerikler gerekli kontrollerden ve onay süreçlerinden geçtikten sonra yayınlanabilecek. Özellikle ücretsiz hile paylaşımını ve geliştirici topluluklarını teşvik etmek önceliklerimizden biri olacak. Ancak projenin kapsamı bununla sınırlı değil.

CheatGlobal Market​

Sektöre emek veren kişilerin ürünlerini güvenli bir şekilde kullanıcılarla buluşturabileceği geniş kapsamlı bir market sistemi oluşturmayı planlıyoruz.
Bu alan içerisinde, sistem kurallarına ve yasalara uygun olduğu sürece;
  • Yazılım ve dijital ürünler,
  • Makro ve yardımcı yazılımlar,
  • Oyun hesapları,
  • Hile ve ilgili ürünler,
  • Yazılım hizmetleri,
  • Dijital ürün ve hizmetler
gibi çeşitli kategorilerde satış yapılabilmesini hedefliyoruz. Buradaki en önemli amaçlarımızdan biri ise güvenli ticaret ortamı oluşturmak. Bir kullanıcı bir ürün satın aldığında parasının güvende olduğunu bilmesini istiyoruz. Aynı şekilde satış yapan kişinin de haksızlığa uğramadığı, işlemlerin kayıt altında tutulduğu ve tarafların güvence altında olduğu bir sistem oluşturmak temel hedeflerimiz arasında. Kısacası amacımız yalnızca yeni bir market açmak değil; hem satıcının hem de alıcının kendisini güvende hissedebileceği bir ticaret ekosistemi oluşturmak.

Projeyi Sizlerden Önce İncelemek İstiyoruz​

Yeni UI projesinin mevcut halini aşağıdaki bağlantı üzerinden inceleyebilirsiniz:
🔗 Proje:
Sistem içerisinde çalışma mantığı, kategoriler ve genel yapı mümkün olduğunca açık şekilde gösterilmiştir.
Sizlerden özellikle projeyi incelemenizi ve eksik gördüğünüz noktaları bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
"Şurası daha iyi olabilir", "bu sistem eklenmeli", "şu şekilde çalışırsa daha kullanışlı olur" dediğiniz her türlü öneriyi yorum bölümüne bırakabilirsiniz.
Çünkü bu projeyi yalnızca yönetimin istediği şekilde değil, topluluğun ihtiyaçlarına göre şekillendirmek istiyoruz.

Hedefimiz​

Temel hedefimiz oldukça açık:
Ücretsiz hile ve yazılım geliştirmeyi daha fazla teşvik etmek, sektörde üretim yapan insanlara kendilerini gösterebilecekleri alanlar sunmak ve uygun dijital ürünlerin CheatGlobal üzerinden daha güvenli şekilde alınıp satılabileceği bir ekosistem oluşturmak. CheatGlobal'i yalnızca bir forum olmaktan çıkarıp, sektörde yer alan insanların üretebildiği, topluluk kurabildiği, ürünlerini sunabildiği ve güvenli şekilde ticaret yapabildiği büyük bir platforma dönüştürmek istiyoruz. Bu nedenle projeyi incelemenizi, eleştirilerinizi açıkça dile getirmenizi ve özellikle geliştirilmesini istediğiniz noktaları bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.

🔗 Proje Bağlantısı:
Yeni dönemde CheatGlobal'in nasıl bir noktaya ulaşacağını hep birlikte göreceğiz.
Seni seviyorum Ömer abi! Kolay gelsin, büyük bir proje.

cheatglobal bi süreden sonra verdiği güveni aldığı yetkililer ile misliyle kaybetti cheatglobale güvenip loaderlerini yetkililere bile paylaşamıyor millet 2 saat sonra Crâck yiyor paylaşan kendi egonuzu tatmin etmek için ayakta duran bir foruma dönüştü

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt