CHEATGLOBAL VOİCE TO TEXT(YAPAY ZEKA YAPTI)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lante07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o zaman cümlelerine "bence" diyerek başlarsan sevinirim cg için yapıldığından dolayı burda bu kod kesinlikle daha kullanışlıdır sen chrome kullanmıyorsun diye herkes de kullanmıyor değil
ai ile 1 2 promtta yapılmış birşeyin windowsun kendi servisinden daha kullanışlı oldugunu ima ediyorsun sanırım
sende haklısın

ai ile 1 2 promtta yapılmış birşeyin windowsun kendi servisinden daha kullanışlı oldugunu ima ediyorsun sanırım
sende haklısın
gözlerde bozukluk var sanırım "cg için yapıldığından dolayı" diyorum fakat... her neyse uzatmıyorum ne demişler, cahille tartışma çünkü seni kendi seviyesine çeker orada yener

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
olm sakin olsanıza tamam win h yapmak isteyen yapsın

gözlerde bozukluk var sanırım "cg için yapıldığından dolayı" diyorum fakat... her neyse uzatmıyorum ne demişler, cahille tartışma çünkü seni kendi seviyesine çeker orada yener
her cg icin yapılmış birşey cg kullanıcıları için faydali mi kanka işe yarar bişey olsa belki hak vericem ama bu iğrenc kod icin duyar kasma bu kadar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt