CheatGlobal Valorant Spoofer | All Games Unban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
windows id değişmediği sürece uuid mainboard id değiştirmek pek işe yaramıyordu bu nasıl merak ettim

beyler bu arada valorantı silince vanguard kalkmıyor bilmiyenler var galiba vanguardı denetim masasından kaldırıyorsunuz iyi forumlar :)

cg.png

Spoofer Durumu : 10.05.2021 Undetected
Credits & Yapımcı : @deluxe08 ve CheatGlobal Ekibi
CheatGlobal Spoofer UI Page [Kullanmak için Tıkla]

CheatGlobal Loader Download [Indirmek için Tıkla]

Açıklama
Sonunda beklediğiniz an geldi. "Valorant Vanguard" dahil tüm anti cheatlerde çalışıyor. Artık banlandığınız oyunlarda
cheatglobal spoofer ile banınızı rahatça kaldırabilirsiniz. Denediğimiz 10 bilgisayarın 8 tanesinde çalıştı başarı oranı hayli yüksek.
Uzun bir süre test ettik. Kesin emin olduktan sonra sizlerle paylaşıyoruz. Programı herkesin kullanmasını istemediğimiz için
Silver Üye sınırı getirdik. Eğer Silver Üye Nasıl Olunur? bilmiyorsanız bu linke tıklayıp öğrenebilirsiniz. Spam, gereksiz yorum
yaparak silver üye olmaya çalışırsanız hesabınız süresiz olarak kapatılır bundan dolayı mantıklı yorumlar yapmalısınız. Ayrıca silver üye
olduğunuzda cheatglobal hesabınızı eğer arkadaşınızla paylaşırsanız yapay zeka sistemimiz bunu tespit eder ve hesabınız süresiz kapatılır.

Gereksinimler
Yalnızca windows 10 sürümlerinde denendiğinden windows 10'da kullanmanızı tavsiye
ederiz. Bios sürümünüzü yükseltmeniz ya da düşürmeniz gerekmektedir eğer en son
sürümdeyseniz sürüm düşürün bunu yapmazsanız banınız kalkmaz çünkü vanguard
bios sürümünü de kontrol ediyor artık yani BIOS sürümünü değiştirmeniz zorunlu.

Bilgilendirme
- Spoofer'ı bir kez kullanmanız yeterlidir. Bir kez kullanınca kalıcı olarak banınızı kaldırır.
- Kullanım sınırı yoktur. İstediğiniz kadar gönül rahatlığıyla bir sınırlama olmadan kullanabilirsiniz.
- Laptop / Dizüstü bilgisayarların bazılarında çalışmıyor. Sorun anakart modelinden kaynaklanıyor.
En yüksek başarı oranına sahip ban kaldırma şekli formattan sonra valorant yüklemeden önce spooferi kullanıp daha
sonra valorantı yüklemekten geçiyor fakat format atmadan da çalışan arkadaşlarımız olduğundan ötürü formatın
şart olduğunu belirtmedik format dışında başarı şansını artırmak isterseniz başlat menüsüne tıklayın ve oradan
"AYARLAR > GÜNCELLEŞTİRME VE GÜVENLİK > KURTARMA > BU BİLGİSAYARI SIFIRLA > DOSYALARIMI SAKLA" dan
dosyalarınızı kaybetmeden bilgisayarınızı sıfırlayarak bu şekilde format atıp deneyebilirsiniz.

Spoofer Video

EĞER BIOS UPDATE

videoda da göreceğiniz üzere bios güncellemesi yapmak zor bir iş değildir yardım almak isterseniz ben dahil tüm moderatörler size yardımcı olacaktır özel mesaj atarak ulaşabilirsiniz.

@root şimdi kanka, valorantın yüklü olması mı gerek olmaması mı gerek.

Güncellemeyi bekliyorum gelirse hemen deneyeceğim. Güncelleme ortalama ne kadar süre sonra biter ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt