Open Source 🎨 CheatGlobal Tema Değiştirici 🌙🎉 – Forumun Görünümünü Kendin Belirle!

legafirst

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

📌 Forumun Görünümünü Kendine Göre Özelleştir!​

🔧 Nedir Bu?

CheatGlobal Tema Değiştirici, forumun klasik görünümünden sıkılanlar için geliştirilmiş bir kişiselleştirme aracıdır.
Kendi renk paletinizi oluşturun, koyu/aydınlık mod arasında geçiş yapın, yazı fontlarını ve daha fazlasını ayarlayın!

🌟 Özellikler:

✅ Karanlık Tema / Aydınlık Tema desteği
🎨 Renkleri istediğiniz gibi değiştirin
🔠 Yazı fontlarını özelleştirin
🖼️ Arka plan görseli ekleyin
⚙️ Anında önizleme ve kolay kullanım
💾 Ayarları kaydetme ve geri yükleme

📷 Ekran Görüntüleri:

🧩 Kurulum:

1. [ ] (Bağlantıyı buraya ekleyin)
  2. CheatGlobal ana sayfasındayken tema değiştiriciyi tarayıcı eklentisi olarak çalıştırın (Şuanlık Sadece Tampermonkey)
  3. İstediğiniz ayarları yapın ve keyfini çıkarın! 🎉

⚠️ Notlar & Uyumluluk:

• Tüm modern tarayıcılarla uyumludur (Chrome, Firefox, Opera ✅)
  • Mobil sürüm desteği henüz yoktur, yakında eklenecek!
  • Geri bildirim ve önerilere açığım 💬

🏆 Beğendiyseniz...

Beğen butonuna basmayı ve yorum yapmayı unutmayın!
Desteğiniz, yeni sürümler ve daha fazla özellik eklemem için çok önemli 🙏

Son düzenleme:
Status: 26.04.2025 UNDETECTED

Açıklama

CheatGlobal Ailesi Merhaba! CheatGlobal deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak bir script geliştirdim ve sizlerle paylaşmak istedim! Bu script, CheatGlobal sitesinde 10 farklı tema, rank değiştirme ve Spotify müzik paneli özellikleriyle geliyor. 🎨🎵
(Script’i tam test edemedim, bazı özellikler çalışmayabilir ya da hatalı çalışabilir. Sorunları konunun altına yazarsanız hemen düzeltirim.)

Script Özellikleri (Features)

10 Farklı Tema (Gece Modu, Neon Glow, Epileptik Neon, Sakin Gökyüzü ve daha fazlası!)
Rank Değiştirme (Forum Kurucusu, Moderatör, Efsane Üye, Prime Üye vb.)
Spotify Müzik Paneli (MP3 URL ile müzik çalma, ileri/geri sarma, ses kontrolü) (Offline)

Script Nasıl Kullanılır?

1- Aşağıda verdiğim kullanıcı komut dosyasını indirin ve Tampermonkey uzantısına ekleyin.
2- CheatGlobal sitesine girin; script menüsü otomatik açılacaktır.
3- Script açılmazsa sayfayı yenileyin, script aktif olacaktır.

Script Komut Dosyası

NOT : Konu Yapay Zeka İle Hazırlanmıştır.

DF Konuyu Görene Kadar UD'dir.
bu skripti nasıl temper monkeye eklicez? Ben Eklediğim Hiç bir skript etkin değil diyor ancak skript aktif yani tikledim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Status: 26.04.2025 UNDETECTED

Açıklama

CheatGlobal Ailesi Merhaba! CheatGlobal deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak bir script geliştirdim ve sizlerle paylaşmak istedim! Bu script, CheatGlobal sitesinde 10 farklı tema, rank değiştirme ve Spotify müzik paneli özellikleriyle geliyor. 🎨🎵
(Script’i tam test edemedim, bazı özellikler çalışmayabilir ya da hatalı çalışabilir. Sorunları konunun altına yazarsanız hemen düzeltirim.)

Script Özellikleri (Features)

10 Farklı Tema (Gece Modu, Neon Glow, Epileptik Neon, Sakin Gökyüzü ve daha fazlası!)
Rank Değiştirme (Forum Kurucusu, Moderatör, Efsane Üye, Prime Üye vb.)
Spotify Müzik Paneli (MP3 URL ile müzik çalma, ileri/geri sarma, ses kontrolü) (Offline)

Script Nasıl Kullanılır?

1- Aşağıda verdiğim kullanıcı komut dosyasını indirin ve Tampermonkey uzantısına ekleyin.
2- CheatGlobal sitesine girin; script menüsü otomatik açılacaktır.
3- Script açılmazsa sayfayı yenileyin, script aktif olacaktır.

Script Komut Dosyası

NOT : Konu Yapay Zeka İle Hazırlanmıştır.

DF Konuyu Görene Kadar UD'dir.
ud since df saw this thread lol

bu skripti nasıl temper monkeye eklicez? Ben Eklediğim Hiç bir skript etkin değil diyor ancak skript aktif yani tikledim
yeni betik oluştur > yapıştır > ctrl + s > tampermonkeyde aktif mi bak gelir kavdşeim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt