Immobile
Efsane Üye
uglum bu adamın dırekt ranka yansımış bnde ıstyımTeşekkürler komutanım, artık kurucu oldum!
uglum bu adamın dırekt ranka yansımış bnde ıstyımTeşekkürler komutanım, artık kurucu oldum!
Zaten öylesin!Teşekkürler komutanım, artık kurucu oldum!
Bu kadar vurdum duymazlığının arkasında eminim güzel bir profil vardır. Evet açıklandı ama, kazananlar arasında sizi göremedim maalesef. Ama bu vurdum duymazlığınıza karşılık size ufak bir ödül verebilirim.çekiliş açıklandımı
ODPWQOĞDQWKĞDWPQWKPĞDKPQWĞDKBu kadar vurdum duymazlığının arkasında eminim güzel bir profil vardır. Evet açıklandı ama, kazananlar arasında sizi göremedim maalesef. Ama bu vurdum duymazlığınıza karşılık size ufak bir ödül verebilirim.
hani bize !'^+_=?%?/()!^'+_=(%/!'=_^?%&(Bu kadar vurdum duymazlığının arkasında eminim güzel bir profil vardır. Evet açıklandı ama, kazananlar arasında sizi göremedim maalesef. Ama bu vurdum duymazlığınıza karşılık size ufak bir ödül verebilirim.
vıp verdı la kaç günlük acabaODPWQOĞDQWKĞDWPQWKPĞDKPQWĞDK
ne Ödülü Kral Zevkle(Tedirginlikle) BekliyorumBu kadar vurdum duymazlığının arkasında eminim güzel bir profil vardır. Evet açıklandı ama, kazananlar arasında sizi göremedim maalesef. Ama bu vurdum duymazlığınıza karşılık size ufak bir ödül verebilirim.
Bu kadar vurdum duymazlığının arkasında eminim güzel bir profil vardır. Evet açıklandı ama, kazananlar arasında sizi göremedim maalesef. Ama bu vurdum duymazlığınıza karşılık size ufak bir ödül verebilirim.
Hİç birşey paradan değerli değil olduğunu gösterdi.Bu kadar vurdum duymazlığının arkasında eminim güzel bir profil vardır. Evet açıklandı ama, kazananlar arasında sizi göremedim maalesef. Ama bu vurdum duymazlığınıza karşılık size ufak bir ödül verebilirim.
vıp aldınne Ödülü Kral Zevkle(Tedirginlikle) Bekliyorum